top of page
Sök

Att påbörja en kärleksresa

När vi började vår kärleksresa så hade vi absolut ingen aning åt vilket håll vi skulle gå. Vi var som två nykläckta kycklingar som förvirrat tittade oss omkring efter någon som kunde hjälpa oss. Det tog inte lång tid innan vi kunde börja gå. Vi hade ingen aning vart det skulle leda oss, vi tog bara ett beslut om att lära oss att skapa en riktigt fin relation och att leva i så mycket kärlek som vi bara kunde i det här livet.


Vi började med ett commitment, lovade varandra att stanna kvar 3 månader när någon av oss ville göra slut på relationen, vi skulle stanna för att för att försöka fixa det som kommit mellan oss och kärleken. Vi hade den överenskommelsen i 1 år sedan förlängde vi det till 12 månader. Det blev vårt giftemål. För vi båda hade trasiga relationer med oss i bagaget, vi hade båda en tendens att fly. Men vi har hållit vårt ord och stannat, även när det stormat som mest och vi velat hoppa av.


I dag 7 år senare är vi så oerhört tacksamma att vi lovade varandra detta. Det var startskottet på vår resa och det som har hållit oss kvar.


Vi behövde skapa en trygg bas för att våga älska, för att öppna upp det som gjort ont i våra liv. Vi behövde lära oss att lita på varandra som vi aldrig litat på någon förut. Det här var super läskigt men vi tog det sakta och höll hela tiden vårt ord.


På så sätt har vi fått uppleva kärlek bortom det vi någonsin upplevs förut. Vi har läkt massor av barndomssår, lärt oss om hur vi skapar en relation som ger oss båda (och andra runt oss) näring och vi lever ett liv bättre än vad vi kunde drömma om.


Vi säger ofta, om vi kan då kan alla! Det gäller bara att bestämma sig, det är det som är första steget när vi skall ta oss från en punkt till en annan, vad det än är. Bestäm dig och börja sedan gå. Det vi behöver kommer att komma till oss om vi bara fortsätter att gå och är villiga att lära oss på vår resa.


Några saker som vi har behövt på vår kärleksresa är:

  • Ett commitment

  • Förståelsen om att vi är ett team

  • Förståelsen om att vi gör ett djupt förändringsarbete

  • Kunskap om kärlek och relationer

  • Stöd på vår resa från andra som gått före oss

  • Tid

Vad tor du att du behöver för att få uppleva mer kärlek och härligare relationer i ditt liv?


Vi alla kan ta oss från en otrygg anknytning till en trygg. Vill du ha stöd på din resa kan du bli medlem i Training for Love community. Där är vi många som gör resan tillsammans. Välkommen!


Bea & TheodorComments


bottom of page