top of page
Image by Everton Vila

Vi brinner för kärleken

Du har inte otur, du behöver bara lära dig ...

Välkommen till Training for Love, där vi tror att kärlek och härliga relationer handlar om kunskap och träning, inte om tur. 

Vi grundade Training for Love för att dela med oss av vår värdefulla kunskap om kärlek och relationer genom utbildningar, föreläsningar och coaching. Vi tror att när du vill leva ett liv med mer kärlek behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Du behöver skaffa dig kunskap och träna, för utan träning sker ingen bestående förändring.

 

Genom studier av neuroplasticitet har forskare kommit fram till att vår hjärna aldrig slutar att växa och utvecklas. Det är genom att gång på gång repetera ett nytt beteende som nya banor i hjärnan skapas och du får förmågan att leva det liv du längtar efter. Detsamma händer om du tränar på relationer och kärlek.
 

Hos oss kan du skaffa dig den grundutbildning i kärlek du inte fick när du växte upp. Du kommer inte bara kunna bli en bättre partner, du kommer att bli en bättre förälder, vän, chef, kollega och medmänniska. Och du kommer äntligen få uppleva den där kärleken som ditt hjärta djupt där inne längtar efter. En kärlek som kommer att bidra till att du får leva det liv du vill leva, större, friare och mer innerligt

reiseuhu-kAHvI9P0NrE-unsplash.jpg
renate-vanaga-pI6tx7Cn0vU-unsplash_edited.jpg
Kvalitén på dina relationer avgör
kvalitén på ditt liv

Världen idag längsta forskning på lycka och välmående är gjord av Harvard University och visade att det som spelar störst roll för nivån av lycka i våra liv är trygga och kärleksfulla relationer. Det påverkar vår hälsa mer än både motion och kost och gör att vi lever längre.
 

Vi tror att alla som verkligen vill kan förändra sina relations mönster.

Kontakta oss för mer information om våra utbildningar för att lär dig mer om kärlek och relationer, och ta steget mot att skapa den kärleksfulla relationen du längtar efter. Oavsett om du är singel och söker efter en partner, eller redan är i en relation och vill förbättra den, så kan våra utbildningar hjälpa dig att utveckla de verktyg och färdigheter som behövs för att skapa en hälsosam och kärleksfull relation.

 

Vi erbjuder både individuell coaching och utbildningar, och vi arbetar med en rad olika ämnen, från kommunikation och konfliktlösning till självkärlek och självmedvetenhet.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att nå din fulla potential och det liv du längtar efter. 

Möt vårt team

bottom of page