top of page
Image by Everton Vila

Vi brinner för kärleken

Det började i Berlin...

Välkommen till Training for Love, där vi tror att kärlek handlar om kunskap, inte tur. Vi är ett företag grundat 2016 av oss, Beatrice Karinsdotter och Theodor Randås som också lever i en kärleksrelation tillsammans.

Vi hade båda flera relationer bakom oss när vi träffades 2014. Alla med samma jobbiga återkommande relationsmönster. Men när vi blev tillsammans, en september dag i Berlin, bestämde vi oss för att träna på kärlek och förstå vad som stod i vägen för att leva i den där relationen som vi båda så innerligt längtade efter. Sedan den kvällen har vår relation haft ett enda huvudfokus - att träna på och växa i kärlek.
 

Det har varit en utmaning på djupet, men också den vackraste, viktigaste, coolaste, roligaste, mest andliga, nervkittlande och magiska kärleksrelation vi någonsin upplevt. Vi har vuxit så ofantligt mycket under våra år tillsammans och upplever mer livs-pirr, djupare kärlek och större frihet. Arbetet med vår relation har påverkat alla områden i våra liv, alla andra relationer och hur vi lever och verkar i världen.
 

reiseuhu-kAHvI9P0NrE-unsplash.jpg
new-polaroid.png

Kan vi, så kan du också!

Vi grundade Training for Love för att dela med oss av vår värdefulla kunskap om kärlek genom utbildningar, föreläsningar och coaching. Vi tror att när du vill leva ett liv med mer kärlek behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Du behöver skaffa dig kunskap och träna, för utan träning sker ingen bestående förändring.

 

Genom studier av neuroplasticitet har forskare kommit fram till att vår hjärna aldrig slutar att växa och utvecklas. Det är genom att gång på gång repetera ett nytt beteende som nya banor i hjärnan skapas och du får förmågan att leva det liv du längtar efter. Detsamma händer om du tränar på relationer och kärlek.
 

Hos oss kan du skaffa dig den grundutbildning i kärlek du inte fick när du växte upp. Du kommer inte bara kunna bli en bättre partner, du kommer att bli en bättre förälder, vän, chef, kollega och medmänniska. Och du kommer äntligen få uppleva den där kärleken som ditt hjärta djupt där inne längtar efter. En kärlek som kommer att bidra till att du får leva det liv du vill leva, större, friare och mer innerligt.

Kvalitén på dina relationer är avgörande för din

hälsa och lycka ...

Världen idag längsta forskning på lycka och välmående är gjord av Harvard University och visade att det som spelar störst roll för nivån av lycka i våra liv är trygga och kärleksfulla relationer. Det påverkar vår hälsa mer än både motion och kost och gör att vi lever längre.
 

Vi tror att om vi kan, så kan du också, om du vill. Kontakta oss för mer information om våra utbildningar för att lär dig mer om kärlek och relationer, och ta steget mot att skapa den kärleksfulla relationen du längtar efter. Oavsett om du är singel och söker efter en partner, eller redan är i en relation och vill förbättra den, så kan våra utbildningar hjälpa dig att utveckla de verktyg och färdigheter som behövs för att skapa en hälsosam och kärleksfull relation.

 

Vi erbjuder både individuell coaching och utbildningar, och vi arbetar med en rad olika ämnen, från kommunikation och konfliktlösning till självkärlek och självmedvetenhet.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att nå din fulla potential i kärlek och relationer.

Låt oss visa dig vägen...

Vi erbjuder coaching, föreläsningar och utbildningar. Både online och fysiskt.