top of page
2.jpeg

Hej, vi är Bea & Theodor

Det började i Berlin...

Vi befann oss i Berlin på en häftig jubileumsfest som en vän till Bea anordnade. Vi hade oskyldigt dejtat ett tag och innan dess varit vänner. Men den där helgen i Berlin gick vi in i en ny fas i vår relation. Tror det var Bea som ställde frågade, när vi gick där i allén. – Vill du träna på kärlek med mig?

Vi hade båda ett flertal relationer med oss i bagaget. Med fina partners men med samma jobbiga relationsmönster. Ingen av oss hade förmågan att vara i djup intimitet och närande kärlek. Fast det kunde vi inte sätta ord på då, utan är något vi lärt oss efter vägen.

Vi hade aldrig fått till den där kärleken vi båda längtade efter, det visste vi båda två. Och någonstans inom oss hade till och med hoppet falnat, ebbat bort i horisonten som en ouppnåelig romantisk dröm.

 

Från den kvällen, när vi båda sa ja, har vår relation haft ett enda huvudfokus; Att träna på och växa i kärlek.

reiseuhu-kAHvI9P0NrE-unsplash.jpg
new-polaroid.png

Har det varit lätt? Nej!

Har det varit värt det? Alla gånger om. Om och om igen.

Nu skrattar vi ofta och säger, tänk om vi visste vad vi gav oss in på där i Berlin. Många gånger har det känns som att bryta helt ny mark och att ge oss in på vägar vi aldrig varit på. Vi har varit ärligare, mer sårbara, tränat på att våga visa oss full ut med allt vad det innebär. Vi har tränat på att våga stå kvar i kärlek när rädslan skriker: – Spring, Gå, Lämna! Vi har gjort om, lärt oss, ändrat och gjort rätt.

 

Många gånger har detta varit det mest utmanande vi gjort. Det har på djupet handlat om att lära om, att våga och att inte ge upp. I dag vet vi att det är den vackraste, viktigaste, coolaste, roligaste, mest andliga, nervkittlande, magiska kärleksrelation vi någonsin fått uppleva. Vi har vuxit så ofantligt mycket under våra år tillsammans. Vi upplever mer livs-pirr, djupare kärlek och större frihet. Arbetet med vår relation har påverkat alla områden i våra liv. Alla våra andra relationer, hur vi driver vårt företag, vår kreativitet, vårt helande, ja, det är svårt att komma på ett område som inte har påverkats och förbättras genom vårt val, att träna på kärlek.

Vi har valt att dela med oss av vad vi lärt oss och hittat på vägen. För oss är detta för stort och för magiskt att behålla för oss själva. Vi vet att det går och kan vi, så är vi säkra på att du också kan, om du vill.

 

Vi är i dag certifierade relationscoacher och har förpackat alla år av lärande till en relationsträning med massor av verktyg som kommer att hjälpa dig på din kärleksresa. Vi har hjälpt 1000-talt personer att bli starka i kärlek. Vi vill hjälpa dig också.

Är du redo att låta oss träna dig i kärlek så har du nu chansen, vi kallar det
 Training for Love.

Låt oss visa dig vägen...

Vi erbjuder träning både online och fysiskt.

bottom of page