top of page
Image by Everton Vila

Vi brinner för kärlek och relationer

Vi vet att kärlek är en färdighet

På Training for Love vet vi att kärlek och härliga relationer inte handlar om tur, utan att det är en färdighet som kan läras ut och förfinas. Vi vet att man först behöver kunna leda sig själv för att kunna uppleva djupare kärlek och bygga starkare relationer. Detta innebär att vi behöver höja vår medvetenhet, skaffa oss ny kunskap och sedan träna så som du skulle träna - precis som du skulle göra för att förbättra vilken annan förmåga som helst.
 

Forskningen om neuroplasticitet bekräftar att vår hjärna kontinuerligt kan utvecklas och anpassa sig. På samma sätt som nya neuroner kopplar samman genom upprepade beteenden, kan ditt kärleksliv omformas och förstärkas genom riktad träning och självreflektion.
 

Med vår populära online-kurs får du tillgång till den grundutbildning i kärlek och relationer som alla borde ha tillgång till. Men det stannar inte vid online-lärande. Hos oss kan du också få hands-on coaching under nio månader för att skapa verklig förändring i ditt liv. 

Hos oss får du hjälp att med att sluta att vara en åskådare i ditt eget liv och bli i stället den aktiva skaparen av din verklighet. Med rätt insikter och verktyg från Training for Love kan du leva ett liv fyllt av kärlek som är större, friare och mer innerligt.

Steg för steg, tillsammans, bygger vi vägen mot ditt rikare kärleksliv.

par3.jpg
par4.jpg
Kvalitén på dina relationer avgör
kvalitén på ditt liv

Världen idag längsta forskning på lycka och välmående är gjord av Harvard University och visade att det som spelar störst roll för nivån av lycka i våra liv är trygga och kärleksfulla relationer. Det påverkar vår hälsa mer än både motion och kost och gör att vi lever längre.
 

Vi tror att alla som verkligen vill kan förändra sina relations mönster.

Kontakta oss för mer information om våra utbildningar för att lär dig mer om kärlek och relationer, och ta steget mot att skapa den kärleksfulla relationen du längtar efter. Oavsett om du är singel och söker efter en partner, eller redan är i en relation och vill förbättra den, så kan vi hjälpa dig att utveckla de verktyg och färdigheter som behövs för att skapa en hälsosam och kärleksfull relation.

Rosa.png

Möt vårt team

bottom of page