top of page

Kärleksresan – Din resa mot mer kärlek i ditt liv

Kärleksresan är en omvälvande onlineutbildning som ger dig den kunskap och insikt vi alla borde ha fått tidigt i livet.

För att bygga en givande kärleksrelation krävs en djupdykning i ditt eget jag. Genom att förstå dina egna relationsmönster, behov och gränser kan du fullt ut engagera dig i en hälsosam och balanserad relation.

Vi har skapat Kärleksresan som en viktig resurs. Utbildningen vi alla borde ha fått från början i livet. ❤️ Här får du konkret och pedagogiskt lära dig hur du kan börja forma det kärleksliv du längtar efter, och uppnå tydliga och bestående resultat.

Kärleksresan passar dig med medberoende, otrygg anknytning eller dig som bara vill skapa rikare relationer med de runt omkring dig.

Image by Andre Hunter
Image by Xavier Mouton Photographie
Image by Kyaw Tun
Image by Kristina Litvjak

En investering i dina relationer – en investering i ditt liv

Inget påverkar ditt välmående så mycket som dina relationer.

Framgångsrika relationer är inte bara en källa till glädje; de ger även styrka, inspiration och möjligheter till positiv utveckling.

 

Genom att aktivt arbeta på din personliga utveckling och dina relationer investerar du i din livskvalitet. Du kommer snart att upptäcka att när dina relationer blomstrar, händer samma sak på andra områden i ditt liv — din karriär, ditt emotionella välbefinnande och din upplevelse av livets mening och värde.

Låt oss därför tillsammans påbörja denna resa. Med rätt kunskap och verktyg kan vi tillsammans höja kvaliteten på dina relationer, och därigenom, kvaliteten på ditt liv.

Starta direkt för 599kr/mån. Avsluta när du vill. Vi har inga bindningstider.

Bli en hejare på kärlek...

Efter att ha genomgått detta program kommer du att förstå och tillämpa de byggstenar som är nödvändiga för att en kärleksrelation ska utvecklas och blomstra. Du kommer att ha förmågan att skapa närhet och intimitet, och att kommunicera på ett sätt som främjar kärlek och förståelse i en relation. Detta är grundutbildningen i kärlek och relationer som du behövt hela ditt liv! 

Kursinnehåll:

 

 • Medvetenhet och klarsynthet, i de mönster du tar med dig in i dina kärleksrelationer.

 • Lär dig förstå dig själv, dina reaktioner, tankar, behov, känslor och beteenden.

 • Bli en hejare på kommunikation, förmågan att bli förstådd och att förstå.

 • Träna på modet att vara sårbar och få förmågan att fördjupa dina relationer.

 • Lär dig hur du eliminerar och löser drama och konflikter.

 • Våga sätta gränser, som ett sätt att ta hand om dig själv och kärleken.

 • Lär dig om kärlek och sann intimitet.

Image by Isaac Quesada
"Den här kunskapen önskar jag att jag fått redan som barn. Efter tre veckor ser jag redan en positiv förändring i min kärleksrelation."

Anders

Så här går
det till ...

För dig som vill mer
Detta online-träningsprogram är designat för dig som är redo att lösa dina relationsproblem och villig att göra det arbete som krävs. Programmet är uppdelat i tydliga steg och du avancerar i din egen takt. Månadsavgiften är 599 kr och vi har inga bindningstider.

Teori och Övningar

Kärleksresan tillhandahåller lektioner, kunskap, och övningar som gör att du direkt kan börja skapa en förändring i ditt eget liv. 
 

Skapad av Experter

Utbildningen är skapad av Beatrice, vår utbildningsansvariga, som är utbildad Pedagog & Relationscoach.
 

Din och din partners resa

Om du är i en relation och vill utforska denna resa tillsammans med din partner, inleder ni båda individuellt med Kärleksresan. Därefter får ni guidning av någon av våra relationscoacher i vilket som kan vara ert nästa steg. Här finns både vår parutbildning Tillsammans och par-coaching att välja mellan. 

Frågor?

Kontakta oss på info@trainingforlove.com om du har några frågor eller behöver mer information.

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Starta förändringen redan idag...

Som medlem hos oss får du tillgång till Kärleksresan där du får den kunskap och de övningar du behöver för att bygga grunden till kärlekslivet du längtar efter. Du har möjlighet till skriftlig support våra relationscoacher samt exklusiva erbjudanden på våra live-event.

​​​

Starta din resa redan i dag!

 • Training for Love - Medlemskap

  599kr
  Varje månad
   
  • Onlineutbildningen Kärleksresan
  • 10 % rabatt på utvalda event
bottom of page