top of page

Ta kontroll över ditt kärleksliv

Nu behöver du inte vänta längre. Alla tankar på att andra ska ändra sig för att du ska må bra slutar här.

Varje resa börjar med ett första steg, och vår online-kurs erbjuder grunden som varje person i relationer bör känna till.
 

När vi återtar ansvaret kan vi skapa det vi vill ha i våra liv. 
 

Upptäck kärlekens grundprinciper och hur du genom självledarskap kan bygga och underhålla hälsosamma och tillfredsställande relationer. Vår online-kurs är din guide till att förstå dig själv bättre och börja skapa de relationer du längtar efter, oberoende av andras handlingar.

Image by Andre Hunter
Image by Allen Taylor
par.jpg

En investering i dina relationer – en investering i ditt liv

Inget påverkar ditt välmående så mycket som dina relationer.

Framgångsrika relationer är inte bara en källa till glädje; de ger även styrka, inspiration och möjligheter till positiv utveckling.

 

Genom att aktivt arbeta på ditt självledarskap och dina relationer investerar du i din livskvalitet. Du kommer snart att upptäcka att när dina relationer blomstrar, händer samma sak på andra områden i ditt liv — din karriär, ditt emotionella välbefinnande och din upplevelse av livets mening och värde.

Låt oss därför tillsammans påbörja denna resa. Med rätt kunskap och verktyg kan vi tillsammans höja kvaliteten på dina relationer, och därigenom, kvaliteten på ditt liv.

Starta direkt för 599kr/mån. Avsluta när du vill. Vi har inga bindningstider.

Varför du ska välja vår online-kurs

 • Ta kontroll: Lär dig att dina relationer inte behöver vara beroende av andras förändringar. Den verkliga förändringen börjar med dig.

 • Insikt i dig själv: Upptäck dina egna relationsmönster, behov, och gränser. Det är första steget mot att engagera dig i en relation som är både hälsosam och kärleksfull.

 • Praktiska verktyg: Vi erbjuder mer än bara teoretiska kunskaper; du får tillgång till praktiska verktyg som hjälper dig att aktivt forma dina relationer från grunden.

 • I din egen takt: Vår utbildning får du tillgång till direkt och du kan själv bestämma hur mycket tid du lägger och när du gör kursen. 

 • Oberoende relationsstatus: Den här kursen kan du gå båda som singel och när du är i relation. För det handlar om att lära dig leda dig själv i kärlek och relationer. 

Image by Isaac Quesada
"Den här kunskapen önskar jag att jag fått redan som barn. Efter tre veckor ser jag redan en positiv förändring i min kärleksrelation."

Anders

Grön mellan.png

Ett steg i rätt riktning...

Detta program är perfekt för dig som vill börja din resa mot bättre relationer. Att investera i din förmåga att skapa och underhålla relationer är en investering i ett rikare liv.

 • Teori möter praktik: Från grunderna i relationsdynamik till kommunikation och att sätta gränser - allt presenteras steg för steg på ett tillgängligt sätt.
   

 • Lär i din egen takt: Fortsätt framåt med en flexibel studieplan, helt utan bindningstider.
   

 • Skapat av experter: Vår kurs är utvecklad av ett team av pedagoger och relationscoacher, för att ge dig en solid start på din resa mot bättre relationer.

Frågor?

Kontakta oss på info@trainingforlove.com om du har några frågor eller behöver mer information.

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Grön mellan.png

Starta förändringen redan idag

Som medlem hos oss får du direkt tillgång till vår online-kurs​.

 • Training for Love - Medlemskap

  599kr
  Varje månad
   
Grön mellan.png
bottom of page