Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i ditt kärleksliv

Vi vet hur bra det faktiskt kan bli...

En relation kan vara en uppåtgående spiral av växande, kreativitet, kärlek och glädje. När vi inte har kunskapen med oss från vår uppväxt om hur vi skapar det kan vi lära oss det som vuxna.

 

När du kombinerar träning med privata coaching samtal får du den största effekten. Här kan vi skräddasy övningar för just ditt växande och utveckling.  

Vi kan hjälpa dig att sätta fingret på och förändra det som idag inte fungerar och skapa det du faktiskt längtar efter. 

tfl1.jpg
man.jpg
par2.jpg

Fördjupa din process med ett privat samtal

Vi ser att de som kombinerar våra träningsprogram och/eller retreat med privata samtal är de som gör de största framstegen. På grund av det stora trycket på våra coachiningsamtal har vi bara öppet för bokning av våra 55 minuters samtal för våra medlemmar och våra studenter. Det innebär att du behöver vara en aktiv medlem och/eller deltagit i någon av våra retreats för att få boka ett 55 minuters samtal. 

​För dig som är ännu inte medlem finns möjligheten att boka in ett 30 minuters inledande samtal med Bea. Här får du ytterligare hjälp att förstå vart du vill nå och hitta nycklarna som låser upp dörrarna mot ditt slutgiltiga mål.

Vi är här för din framgång...

Boka ett samtal redan idag

  • Öppet för våra medlemmar och studenter


    55 min.

    980 svenska kronor
  • Öppet för alla


    30 min.

    300 svenska kronor
Kostnadsfri avbokning via mail senast 24 timmar innan sessionen. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras sessionsavgiften. Avbokning sker till den coach du bokat din session med.