top of page

Låt oss hjälpa dig ta nästa steg 

Vi vet hur bra det faktiskt kan bli...

En relation kan vara en uppåtgående spiral av växande, kreativitet, kärlek och glädje. När vi inte har kunskapen med oss från vår uppväxt om hur vi skapar det kan vi lära oss det som vuxna.

 

I ett privat samtal får möjlighet att förstå de mönster som skapar hinder i liv och hjälp komma vidare. 

Du kan välja mellan terapi för medberoende och coaching i självledarskap. 

tfl1.jpg
man.jpg
par2.jpg

Ta steg mot det du drömmer om...

I våra samtal hjälper vi dig att sätta fingret på och förändra det som idag inte fungerar och skapa det du faktiskt längtar efter. 

Våra zoom-samtal är 55 minuter långa. Du bokar dem enkelt här via vår hemsida. 

​För dig som vill ses live finns vår självledarskapscoach Beatrice Karinsdotter på plats på Skeppsbron i Stockholm. Här finns möjlighet att boka en personlig träff på 85 minuter.

Varmt välkommen med din bokning. 

Vi fins här här för din framgång ...

Instant Change Therapy -
Läkande terapi för medberoende

Dessa samtal är utformade för att adressera och transformera ditt medberoende - en problematik som ofta yttrar sig i form av låg självkänsla, nedstämdhet, överväldigande stress, utmattning, ångest, prestationskrav och en djup känsla av ensamhet. Dessa känslor kan även vara relaterade till skuld, skam, trauman och PTSD.
 

Att vara medberoende kan leda till relationer som växlar mellan att förminska och upphöja dig, vilket kan göra att du tappar din egen kraft och identitet. ICT syftar till djupgående förändring, där vi börjar med att utforska och omforma de omedvetna mönster och strategier som har format ditt nuvarande jag och som utgör hinder på din väg mot välbefinnande.
 

Med Instant Change Therapy, inleder vi en process som inte bara är upplyftande utan även förvandlande.

Dessa samtal hålls av vår Instant Change Terapeut Lotta Byrén
 

Lotta.jpg
bea jpeg.jpg

Självledarskap i relationer - Vägen till autentiskt växande

Vänta inte på att andra ska förändras för att ditt liv ska bli bättre – ta rodret och navigera dig själv mot ett mer meningsfullt liv och givande relationer. Upptäck kraften i självledarskap genom personliga coachingsamtal med vår erfarna självledarskapscoach Beatrice Karinsdotter.
 

Relationer är ofta speglingar av vårt inre landskap. De kan avslöja våra djupaste mönster, värderingar och de områden där vi behöver växa. Genom självledarskap utrustas du med verktygen för att förstå och styra dina egna beteenden, reaktioner och beslut. Detta skapar en solid grund för hälsosamma och tillfredsställande relationer.
 

Inom ramen för våra coachingsamtal, kommer fokus vara på den transformerande kraften i att göra dig fri från offerrollen. Lär dig att känna din egen kraft och att ta ansvar för ditt liv och dina relationer.

Med guidning kan du omforma ditt perspektiv och övergå från att vara en passiv deltagare i ditt liv till att bli en aktiv skapare av din verklighet.

Boka ett samtal redan idag

Kostnadsfri avbokning via mail senast 24 timmar innan sessionen. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras sessionsavgiften. Avbokning sker till den coach du bokat din session med.
bottom of page