Vi vill prata med dig

Vi vet hur bra det faktiskt kan bli...

En relation är i konstant rörelse och vi kan själva göra ett aktivt val i vilken riktning vi vill att vår relation skall röra sig, vill vi utvecklas tillsammans eller vill vi låta våra egna spärrar långsamt begrava det vi en gång tyckte var så bra. 

 

En relation kan vara en uppåtgående spiral av växande, kreativitet, kärlek och glädje. Starta din resa idag mot den där platsen där allt bara vibrerar och allt känns lite enklare.

Vi vägleder dig mot dina mål

Ta första steget och prata med någon som faktiskt förstår. Vi skapar förändring med konkreta och evidensbaserade metoder för att du skall ta dig till ditt mål.

  • En dedikerad relationscoach som har full koll på vad du vill förändra och guidar dig mot ditt önskade mål.

  • Regelbundna onlinesessioner på 60 minuter som äger rum varannan vecka för att skapa en kontinuitet och åtagande under din process.

  • Vi ger dig övningar efter varje session som bjuder in till aktiv förändring i ditt liv. Övningarna följs upp vid nästa samtal. 

  • Vi hjälper dig att förstå vart du vill nå och hitta nycklarna som låser upp dörrarna mot ditt slutgiltiga mål.

Låt oss visa dig vägen..

Boka ett samtal med våra kompetenta coacher

  • 1 tim.

    880 svenska kronor
Kostnadsfri avbokning via mail senast 24 timmar innan sessionen. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras sessionsavgiften. Avbokning sker till den coach du bokat din session med.