top of page

Låt oss hjälpa dig ta nästa steg i ditt kärleksliv

Vi vet hur bra det faktiskt kan bli...

En relation kan vara en uppåtgående spiral av växande, kreativitet, kärlek och glädje. När vi inte har kunskapen med oss från vår uppväxt om hur vi skapar det kan vi lära oss det som vuxna.

 

I ett privat samtal med en relationscoach får möjlighet att förstå de mönster som skapar hinder i ditt kärleksliv och hjälp komma vidare. Här kan vi skräddasy övningar för just ditt växande och utveckling.  

tfl1.jpg
man.jpg
par2.jpg

Ta steg mot det du drömmer om...

I våra samtal hjälper vi dig att sätta fingret på och förändra det som idag inte fungerar och skapa det du faktiskt längtar efter. 

Du kan gå med eller utan en partner. 

Våra samtal är 55 minuter långa och sker över Zoom. Du bokar dem enkelt här via vår hemsida. 

​För dig som vill mjukstarta finns möjligheten att boka in ett 30 minuters inledande samtal med Bea. Här får du ytterligare hjälp att förstå vart du vill nå och hitta nycklarna som låser upp dörrarna mot ditt slutgiltiga mål.

De inledande 30 minuters samtalen sker över telefon. 

Varmt välkommen med din bokning. 

Vi är här för din framgång ...

Lotta Byrén

Instant Change Terapeut (ICT)

Tröttnat på att leva ditt liv för andra? Behöver du verktyg för att ta kontroll över ditt liv och dina känslor? Lotta kan hjälpa dig med hennes unika coachingsessioner som fokuserar på medberoende.

 

Lotta är en erfaren stress- och hälsocoach, yoga-, andnings- och ICT-terapeut som har hjälpt många människor att hitta sin inre frid och växa i sin självkännedom.

 

Med en kombination av olika terapeutiska verktyg kan hon hjälpa dig att öppna upp på insidan och lyssna till din kropp, sinne och själ för egen läkning. Oavsett om du behöver hjälp med stresshantering, att hitta balansen i livet eller att lära dig att återta ditt för att kunna leva i sunda relationer, kan Lotta skräddarsy en coachingsession som passar just dig.

bea jpeg.jpg

Beatrice Karinsdotter

Certifierad Relationscoach

Låt oss presentera Beatrice, även känd som Bea. Med sin bakgrund som certifierad medberoende- och relations-coach och utbildning som pedagog har Bea hjälpt otaliga människor att hitta vägen till kärlek och överbrygga de hinder som står i vägen för relationer.

 

Bea har personligen upplevt en transformation från medberoende och en osäker anknytningsstil, vilket ger henne en unik förståelse och empati för andras resor till att hitta verklig kärlek. Hennes tillvägagångssätt är uppriktigt, direkt och hjärtligt, vilket gör henne till en trovärdig och tillgänglig coach att guida dig genom din personliga resa.

Bea är också utbildad inom yoga, tantra och mindfulness, vilket ger dig en holistisk metod för att främja din personliga utveckling. Med hennes expertis kommer hon att hjälpa dig att utveckla en djupare förståelse för dig själv och dina behov, skapa en grund för en tillfredsställande och kärleksfull relation med dig själv och en partner. 

Boka ett samtal redan idag

Kostnadsfri avbokning via mail senast 24 timmar innan sessionen. Vid avbokning senare än 24 timmar debiteras sessionsavgiften. Avbokning sker till den coach du bokat din session med.
bottom of page