neonbrand-n2VvngfbXtU-unsplash.jpg

Kärleksresan Par

1.png

Kostnadsfritt samtal

Boka ett 25 minuters kostnadsfritt samtal med en relationscoach där vi kan se hur hur vi kan hjälpa er få mer inspiration, kunskap och energi till er relation. 

Vad längtar du efter i er relation?

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss inte kunskapen om hur vi på djupet skapar en sådan relation.

50% av alla människor har otrygg anknytning och har inte kunskapen och verktygen vi behöver för att skapa hälsosamma relationer med oss själva och andra människor.

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.

Det är vår övertygelse att vi alla har potentialen att skapa vår drömrelation, bara vi vet hur. Vi ger dig den kunskapen. 

Är ni redo att påbörja er resa?

Om ni vill leva ett liv med mer kärlek behöver ni göra på samma sätt som när ni vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När ni skaffar er kunskap och får tillgång till rätt verktyg kan ni börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva på kärlek kan förändra era liv. Våra studenter upplever ofta en fördjupad lycka och mening i sina liv. En ökat känsla av frihet och mening uppstår när vi blir medvetna om våra mönster och vårt sätt att relatera. Vi går ifrån hopplöshet till förståelsen att vi har kraften att skapa det liv vi så länge längtat efter.

 

Vi drivs av att plocka fram nycklarna som tar dig till den där magiska platsen långt där borta, där livet vibrerar och allt känns lite enklare.

 

Låt oss tillsammans hitta nycklarna för ett liv likt just det där.

Etapp 1

Hand i hand

Under den första etappen bygger ni en stabil grund för resten av er resa. Här får ni lära er om anknytning, vad som skapar en trygg bas och vad ni behöver med er på er kärleksresa. Ni får skapa möjlighet att öppna upp till djupare närhet och intimitet och så får ni börja träna på en av de viktigaste färdigheterna, kommunikation. 

Anknytning -  Förstå vad ni har för anknytning och hur det påverkar er relation. 

En trygg bas - Här får ni kunskap om vad som händer i era liv när ni lär er att skapa kärlek och trygga relationer.

Intimitet - Personer med otrygg anknytning har ofta en omedveten rädsla för intimitet och närhet. Här tittar vi närmare på det och hur ni kan göra för att öppna dörren till den intimitet ni längtar efter. 

Kommunikation - Grunden i alla relationer är förmågan att kunna ha kärleksfulla samtal, här får ni träna på det.

Etapp 3

Nya höjder

Här tränar ni på att uttrycka och ge kärleken mer plats i relationen. Kärlek föder mer kärlek och ni får värdefulla nycklar för hur ni skapar en uppåtgående positiv spiral av närhet och kärlek.

Konflikter - Lär er hur ni kan lösa era konflikter på bästa sätt för att skapa mer närhet och kärlek. 

Mitt jag - Kärleken börjar inifrån och i detta steg får ni verktyg för att blicka inåt och skapa mer kärlek i era liv.

Vårt vi- Stärk kittet i er relation genom att träna på det ger näring åt er kärlek och relation. 

Sexualitet- Sex och lust hör till en välfungerande relation och här får ni verktyg för att fördjupa ert sexliv. 

Etapp 2

Kom närmare

Etapp två ger er möjlighet att komma närmare varandra. Ni får kunskap och övningar för att höja er medvetenheten om mönster som hindrar er kärlek och vad ni kan göra för att ta er över dem. Genom medvetenhet kan nya steg mot kärlek och frihet tas.

Sårbarhet - Det här är kittet i våra relationer, lär er mer om vad det är och hur ni kan ge detta mer utrymme. 

Känslor - Att förstå och kunna uttrycka våra egna känslor skapar en trygghet i oss själva och relationen. 

Behov & Gränser - Lär er känna in och uttrycka behov och sätta kärleksfulla gränser. 

Dramatriangeln - Avkoda de roller som skapar obalans och drama i relationen.

Vi ger dig ett träningsprogram i tre etapper där ni tillsammans får identifiera hinder och skapa möjligheter genom teori och övningar som hjälper er lyfta er relation och skapa ett kärleksteam.

Låt oss vägleda dig

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad i tre olika etapper och innehållande totalt 12 viktiga steg. Ni kan göra utbildningen i er egen takt, ett steg i veckan eller kanske ett i månaden, det är upp till er och vad som passar er livssituation. 

 

Kärleksresan är skapad av utbildade pedagoger och certifierade relationscoacher

Plats: Online eller Centrala Stockholm (träffas på riktigt)

Under ledning av: Bea & Theodor, Relationscoacher 

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Ge er själv och er relation den kunskap som ni längtar efter. Ni kan välja på 3 olika sätt att gå denna kurs.

Platina- Här får ni en egen privat relationscoach med 6 st egna samtal, ni kan börja när ni vill, göra kursen i er egen takt och ta era samtal när det passar. Passar er som behöver flexibilitet men ändå vill ha stöd på er resa.

Guld - Här följer ni en given kursplan tillsammans med andra par som gör resan samtidigt som er. Vi träffas online 6 gånger under 12 veckor (dessa träffar hålls varannan onsdag kl 19.30-21.00 med start den 1 september) Passar er som behöver struktur och som vill få inspiration av andra par som gör samma resa.

Silver - Här gör ni utbildningen på egen hand, precis när ni vill och hur länge ni vill. Behöver ni extra stöd kan ni själv boka in samtal till en extra kostnad. Passar er som har mycket eget driv, vill känna er helt fria och gillar att resa ensam.​

 

Välj vilket alternativ som passar er bäst

PLATINA

Kurs + Privat coach

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

6 st privata coaching sessioner

Nya platser från 1 augusti

Platserna är begränsade 

8 000 kr

Välj en av dessa vägar

GULD

Kurs + Onlineträffar

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

6 st onlineträffar med relationscoach

Nästa kursstart 1 september

5 400 kr

SILVER

Kurs

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

Ni gör kursen på egen hand

Börja när ni vill

2 800 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.