neonbrand-n2VvngfbXtU-unsplash.jpg

Par, för er som
tränar ihop

1.png

Kostnadsfritt samtal

Boka ett 20 minuters kostnadsfritt samtal med en relationscoach där vi kan se hur hur vi kan hjälpa er få mer inspiration, kunskap och energi till er relation. 

Få den relation ni längtar efter men ännu inte lyckats skapa

Får ni inte er kommunikation att fungera? Har ni svårt att förstå varandra fast ni båda försöker så gott ni kan? Känner ni er inte så nära som ni önskar och att konflikterna återkommer hur än ni gör?

Ni är inte ensamma!

Det här programmet kommer att ge er de verktyg och den kunskap ni behöver för att lyckas med er relation. Ni kommer att kunna kommunicera på ett sätt som skapar förståelse och kärlek, att ge och ta emot kärlek på ett sätt som gör att ni båda växer och mår bra. Att skapa en relation där båda tar ansvar för kärleken och hjälper varandra som ett vinnande team. Ni kommer kunna avkoda mönster och fällor som skapar distans i stället för den närheten ni båda längtar efter.

Det är vår övertygelse att ni har potentialen att skapa er drömrelation, bara ni får stöd och den rätta kunskapen.

 

Vi har samlat den i den här i ett 12 veckors träningsprogram för ert kärleksliv. 
 

pexels-cottonbro-4009760.jpg
pexels-cottonbro-3171201.jpg
pexels-cottonbro-4009762.jpg

Är ni redo att påbörja er resa?

Vi kämpade också med vår kommunikation, att förstå varandra och att få närheten att vara så där skön som vi båda önskade. Vi hade återkommande konflikter som aldrig tycktes lösas, (om inte en gav upp sig själv och gick med på det den andra ville).

Vi dansade runt i ett evighetsdrama som vi inte viste hur vi skulle ta oss ur. Vår relation tog energi och vi var nära på att ge upp på varandra och kärleken i stort. Men istället för att gå isär så bestämde vi oss att ta reda på hur man gör det här med kärleksrelationer.

Vi började lära oss och omsatte kunskapen till praktik. Vi tränade tillsammans och snabbt såg vi underbara resultat.

Efter ett par år hade vi transformerat vår relation så mycket att vi utbildade oss till relation coacher med en önskan om att få hjälpa andra par att göra samma sak. Training for Love föddes och det har blivit vår kanal till att föra kunskapen vidare. 

Vi ser fram emot att få hjälpa er.

Bea och Theodor (1).png

Låt relationen bli en vinnare!

När ni gjort hela träningsprogrammet kommer ni att förstå och kunna tillämpa de byggstenar som gör att en kärleksrelation utvecklas och växer. Den negativa spiral ni befinner er i kommer att vändas till en positiv uppåtgående.

 

Ni kommer att ha förmågan att skapa närhet och intimitet och ha kunskapen om hur ni kommunicerar på ett sätt som skapar kärlek.

 

Ni kommer också att se igenom drama, komma överens på ett sätt som ni inte gjort tidigare och lösa konflikter på ett sätt där relationen blir vinnare.

Vi ger dig ett träningsprogram i tre etapper där ni tillsammans får identifiera hinder och skapa möjligheter genom teori och övningar som hjälper er lyfta er relation och skapa ett kärleksteam.

Låt oss vägleda dig

Vad andra har sagt

Johan & Maria

Ett mycket bra program men tydliga lösningar på de problemområden vi haft i vår relation

Min partner och jag har varit på en underbar plats efter det här programmet.

 

Tack för en underbar tid och för värdefull kunskap.

Träningsprogrammet passar alla relationer. Oavsett om man är intresserad av att formtoppa, lära sig grunden i kärlek eller ge en relation en sista chans

Nina & Tom

Nic & Lasse

Så här går

det till ...

Det här är ett 12 veckors långsprogram, men ni kan självklart göra den i den takt som passar er bäst. Ni kan träna helt själva eller kombinera era självstudier med privat coaching. 

 

Ni får lektioner med viktig kunskap och övningar som gör att ni direkt kan börja skapa förändring i erat eget liv.

Vi använder en online plattform där ni får tillgång till allt material dygnet runt. Här finns också tillgång till löpande support av oss, allt för att ni verkligen ska lyckas.

 

Kärleksresan är skapad av Bea och Theodor, kärlekspar och utbildade relationscoacher

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Starta redan idag...

Du kan välja på två sätt att träna med oss


Member
Som medlem får du tillgång till vårt digitala gym. Här får träningspass varje vecka med våra relationscoacher. Du får också möjlighet att inspireras och lära av andra medlemmar, både par och singlar. Som medlem får du också boka privata samtal med Training for Loves grundare,

Beatrice Karinsdotter.

 

+ Member

Som + medlem får du, förutom allt du får som medlem, också tillgång till våra träningsprogram par och solo. I våra program får du den kunskap och de övningar du behöver för att skapa en relation du längtar efter.

Välj en av dessa alternativ

Ingen bindningstid

Member

Member area access

Träningspass varje vecka

Utmaningar för att förbättra ditt kärleksliv

Inbjudan till medlemsföreläsningar

Möjlighet att boka samtal med Bea

Inspiration & Support

Kostnad per månad:

299 kr

Du skickas vidare till vår externa onlineplattform

Ingen bindningstid

+ Member

Tillgång till våra träningsprogram

Member area access

Träningspass varje vecka

Utmaningar för att förbättra ditt kärleksliv

Inbjudan till medlemsföreläsningar

Möjlighet att boka samtal med Bea

Inspiration & Support

Kostnad per månad:

599 kr

Du skickas vidare till vår externa onlineplattform