top of page
Sök

Drömmen om kärleken visar dig vägen...I går, när jag och Theo tog en promenad runt vår lilla by, pratade vi om våra framtidsdrömmar. Samtalet rörde sig runt om att ha ett andra boende i ett varmt land, att skriva böcker ihop och att bli riktigt duktiga på att Keit Surfa 🌊😁


Hade det här varit för några år sedan hade det med stor sannolikhet handlat om att vår kärleksrelation skulle bli så där underbart härlig som vi båda drömde om och längtade efter. Men nu är vi där. Vårt liv har givit oss plats för fler drömmar.

Vi lever drömmen vi hade när vi blev ett par. Att ha en relation där vi känner oss totalt älskade och överösta av kärlek. En relation där vi ser varandra och blir sedda som dem vi är. Vi vågar leva vårt liv modigare och större än någonsin förut. Det har förändrat oss båda på en själslig nivå.


I en relation är det så många saker som ska falla på plats för att vi skall kunna leva och älska så som vi längtar efter. Livet är för dyrbart för att springa runt i ett hamsterhjul med återkommande kärleksproblem. Vi vill utvecklas. Vecklas ut till de som vi inners inne längtar efter att vara. När vi är i relationer som inte stödjer den utvecklingen hämmas vi och kanske till och med vissnar som människor i stället för att frodas och blomstra ut. Det är ett stort pris vi betalar.


Kanske förnimmer du att det finns djupare lager av kärleken som du aldrig kommer åt. ❤️ Lager som du börjar tro inte är sanna, fast de känts så verkliga ett tag. En kärlek som ger närig, där ni kan leka ihop, stödja varandra, vecklas ut till större människor och hand i hand få upptäcka livet och leva det liv som du drömt om att få leva.


Drömmar finns där för att vi någonstans inom oss vet att det är sant, att det är möjligt att leva så stort. Men det gör ont när vi inte hittar vägen, det tar sån energi att gång på gång försöka men gå vilse och inte hitta fram.


Vi vill ju bara älska och bli älskade, hur svårt kan det vara? Skitsvårt faktiskt!


Helst när vi inte har fått någon fungerande kärlekskarta med oss från uppväxten. Ingen vuxen som har visat oss hur. Vi famlar bokstavligen i blindo och vet inte ens hur vägen vi skall ta ser ut. De vi frågar om råd efter vägen, är ofta precis som vi, utan en egen karta och har aldrig själva varit på den platsen vi söker efter. De gissar och famlar också.


Jag har famlat hela mitt liv, jag nästan 50 år nu och jag klev in i min första relation som 15 åring. Det är mer än 30 år som jag irrat omkring utan karta, 30 år av relationer som aldrig blev det jag ville att de skulle vara.


När jag fick se att jag gått genom livet utan en fullständig kärlekskarta. Att mina föräldrar själva inte haft kunskapen, så hur mycket de än hade velat, så var det omöjligt för dem att ge vidare kunskap de själva inte har haft.


Det visade sig att både jag och min partner Theo hade ofullständiga kartor, att vi båda hade en liknande problematik. Vi bestämde oss för att göra en kärleksresa tillsammans. Att laga och uppdatera våra kartor och ge oss själva det vi saknade i våra liv. Kunskapen om hur vi lever våra liv i djup kärlek.


Idag har vi kommit dit, till en kärleksfull och blomstrande relation som ger oss båda och våra liv, näring. Det vi gjorde var att bestämma oss för att träna, och det har verkligen givit resultat. Vi har dessutom lärt ut vår metod till 1000-tals andra personer.


Vi vill jättegärna hjälpa dig också.

För dig som faktiskt vill uppleva kärlek har vi utvecklat två träningsprogram, Par och Solo. Här är ett smakprov på innehållet:

  • Medvetenhet och klarsynthet, så att du kan se igenom och bryta de mönster som inte främjar ditt kärleksliv.

  • Kunskap om hur du kan förstå dig själv, dina reaktioner, tankar, behov, känslor och beteenden så att du enklare kan kommunicera detta till din partner.

  • Verktyg för att stärka kittet mellan er och fördjupa dina relationer.

  • Lösningar och sätt för att minska drama och konflikter.

  • Metoder för att ta hand om dig själv och kärleken.

  • Recept på hur du tillför näring och skapar en uppåtgående spiral av kärlek i din relation.


Varför inte anmäla dig nu när du har det i tankarna?


Du får direkt tillgång till våra online-träningsprogram Par och Solo.​Det går faktiskt att nå dina kärleksdrömmar, bara du får veta hur. Det är både vi och alla de 1000-tals personer vi redan utbildat ett bevis på.Comments


bottom of page