top of page
TFL_logo_2.png

Hej!

Vi hjälper dig få den relation du längtar efter, men ännu inte lyckats skapa

Ladda ner din gratis guide

Freebee.png

För att något skall växa och bära frukt behöver vi tillföra rätt näring. I den här guiden ger vi dig fyra enkla sätt att göra precis det, ge näring och se till att din relation mår bra.

bea_ute.JPG

Hej, jag är Beatrice

Jag är certifierad relationscoach och är här för att ge dig den kunskap och de verktyg du behöver för att förbättra kvaliteten på dina relationer. Oavsett om det rör sig om kärleksrelationer, vänskap eller arbetsrelationer, speglar dina interaktioner med andra relationen med ditt eget inre liv. Alla relationer börjar det, med relationen med dig själv och den medvetenhet du har om dina relationsmönster.

När dina relationer är starka, balanserade och ömsesidigt givande kommer du att uppleva en betydande förbättring av ditt välbefinnande.

Min egen erfarenhet av medberoende, otrygganknytning och av att ha varit del av en dysfunktionell organisation har gett mig insikter och kunskap som endast kan erhållas genom egen erfarenhet.

 

Genom att kombinera dessa personliga erfarenheter med årtionden av erfarenhet av att ha arbetat med coaching, kommunikation, pedagogik och relationsdynamik ägnar jag mig nu åt att stärka individer, par och team—så att dessa relationer kan få bli en källa till näring för alla inblandade.

Vart du än befinner dig i livet så är det här precis det du ska göra för att få verktygen att leva ditt fortsatta, bästa liv.

- Jenny Sundbom Grälls, gift med 3 barn.

bottom of page