renate-vanaga-lc8GSi-qmn0-unsplash.jpg

Träna på kärlek med oss

Kärleksresan Solo

För dig som längtar efter mer kärlek

Vill du lära dig hur du attraherar och skapar relationer fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla dig till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. Vi ger dig ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa mer kärlek i ditt liv.

 

Du kan gå den här utbildningen som singel eller om du befinner dig i en relation men din partner inte vill gå. Vill du gå tillsammans med din partner? Välj då vår parkurs

En ny frihet

För dig som lider av ett medberoende

Vill du befria dig från dina medberoendemönster?

 

Vår utbildning är gjord för att du ska få den kunskap du behöver för att kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i ditt medberoende.

 

Du får lära dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut. Du får verktygen du behöver för att göra en förändring. Välj om du vill göra utbildningen ensam eller tillsammans med en medberoende coach. 

Kärleksresan Par

För er som vill ta er relation till nästa nivå

Vill ni lära er hur ni skapar en relation fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla er till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. En unik parkurs designad för att ge stora resultat med enkla medel.

 

Vi ger er 12 steg av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa mer kärlek i er relation. Ni går den här utbildningen tillsammans som ett par.

Vägen hem

För dig som behöver landa i dig själv

Den här retreaten är som ett spa för din själ.

 

Ge dig själv en utrymme där du kan fylla på och hämta hem dig själv. Under 3 dagar får du tillsammans med andra kvinnor landa till den djupaste av platser i dig. Här får du möta det som är sant för dig och det ditt hjärta längtar efter. I det här utrymmet får du möjlighet att känna igen det äkta, det vackra och det vilda...

 

Platsen är magisk. Samtalen djupa. Och din själ kommer äntligen att komma till ro. 

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.