renate-vanaga-lc8GSi-qmn0-unsplash.jpg

Träna på kärlek med oss

Kärleksresan Solo

Utbildning + Medlemskap

Vill du lära dig hur du attraherar och skapar relationer fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla dig till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. Vi ger dig 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation du alltid har längtat efter.

 

Du kan gå den här utbildningen som singel eller om du befinner dig i en relation men din partner inte vill gå. Vill du gå tillsammans med din partner? Välj då vår parkurs

En ny frihet

Online utbildning + Medlemskap

Vill du befria dig från dina medberoendemönster?

 

Vår utbildning är gjord för att du ska kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i medberoende. Du får lära dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut.

 

Du får verktygen du behöver för att göra en förändring. Och du får hjälp av en certifierad medberoendecoach och andra elever att hitta vad du behöver för att påbörja den förändring du vill göra direkt.

Kärleksresan Par

Utbildning + Medlemskap

Vill ni lära er hur ni skapar en relation fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla er till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. En unik parkurs designad för att ge stora resultat med enkla medel.

 

Vi ger er 12 steg av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation ni alltid har längtat efter. Ni går den här utbildningen tillsammans som ett par.

Vägen hem

Helgretreat för kvinnor

Den här är retreaten är som ett spa för själen.

 

Ge dig själv en utrymme där du kan fylla på och hämta hem dig själv. Under 3 dagar får du tillsammans med andra kvinnor landa till den djupaste av platser innit i dig. Här får du möta det som är sant för dig och det ditt hjärta längtar efter. I det här utrymmet får du möjlighet att känna igen det äkta, det vackra och det vilda i dig själv. 

 

Platsen är magisk. Samtalen djupa. Och din själ kommer äntligen att komma till ro. 

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.