top of page

Hur skulle det kännas att få uppleva mer kärlek i ditt liv?

Hos oss kan skaffa dig den kunskap du behöver för att lyckas med ditt kärleksliv. Du kan börja redan idag!

Recept för en näringsrik relation

För att din relation skall växa och bära frukt behöver du tillföra rätt näring. I den här guiden ger vi dig fyra enkla sätt att göra precis det, ge näring och se till att din relation mår bra.

pexels-cottonbro-3692760.jpg

Ta steget mot den kärlek du längtar efter

Om du vill leva ett liv med mer kärlek behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du skaffar dig kunskap, får tillgång till rätt verktyg och tränar kan du börja skapa ett mer kärleksfullt liv, både med dig själv och andra personer.

Det är vår övertygelse att alla kan skapa sin drömrelation. Du också. En relation som utvecklar dig och tar dig närmare den person du vill vara och det liv du vill leva. Bara du får veta hur. 

Hos oss kan du få hjälp både genom utbildningar och via samtal. 

Lås upp dörren & starta din resa

För åtta år sedan tog vi ett beslut att börja träna på kärlek.  I dag upplever vi den vackraste, viktigaste, coolaste, roligaste, mest andliga, nervkittlande, magiska kärleksrelation vi någonsin fått uppleva.

 

Arbetet med vår relation har påverkat alla områden i våra liv. Alla våra andra relationer, hur vi driver vårt företag, vår kreativitet, vårt helande, ja, det är svårt att komma på ett område som inte har påverkats och förbättras genom vårt val, att träna på kärlek.

Låt oss hjälpa dig att hitta nycklarna där du också får uppleva en kärleksfull och sund relation. En relation fylld av kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. 

Nu har vi utbildat 1000-tals personer. Vill du att vi hjälper dig med?

tfl1.jpg
bakgrund beskuren.jpg
Bea och Theodor (1).png
Freebee.png

Det började i Berlin...

Vi befann oss i Berlin på en häftig jubileumsfest som en vän till Bea anordnade. Vi hade oskyldigt dejtat ett tag och innan dess varit vänner. Men den där helgen i Berlin gick vi in i en ny fas i vår relation. Tror det var Bea som ställde frågade, när vi gick där i allén. – Vill du träna på kärlek med mig?

Vi hade båda ett flertal relationer med oss i bagaget. Med fina partners men med samma jobbiga relationsmönster. Ingen av oss hade förmågan att vara i djup intimitet och närande kärlek. Fast det kunde vi inte sätta ord på då, utan är något vi lärt oss efter vägen.

Vi hade aldrig fått till den där kärleken vi båda längtade efter, det visste vi båda två. Och någonstans inom oss hade till och med hoppet falnat, ebbat bort i horisonten som en ouppnåelig romantisk dröm.

 

Från den kvällen, när vi båda sa ja, har vår relation haft ett enda huvudfokus; Att träna på och växa i kärlek.

reiseuhu-kAHvI9P0NrE-unsplash.jpg
new-polaroid.png

Vart du än befinner dig i livet så är det här precis det du ska göra för att få verktygen att leva ditt fortsatta, bästa liv.

- Jenny Sundbom Grälls, gift med 3 barn.

bottom of page