top of page

FAQ

 • Vilken ålder skall man vara för att genomföra era utbildningar?
  Vi har personer som är i mellan 20-75 år gamla. Utbildningarna fungerar oavsett ålder.
 • Kan ni utlova en förändring?
  Den förändring du når beror på hur åtagen du är och på det arbete du lägger ner. De som gör träningen viktig, gör övningarna helhjärtat och är aktiva i att dela med de andra i grupperna är de som når bäst resultat. Och ja, alla dom har fått en förändring.
 • Vi har precis träffats, kan vi gå Training for Love?
  Ja, ni kan gå en utbildning hos oss. Ofta har med oss våra relationsmönster genom hela livet. De mönster vi haft i tidigare relationer återkommer efter en tid i våra nya. Vi arbetar med att medvetandegöra dessa mönster och skapa en förändring därifrån och det kan ni göra även som ett nytt par.
 • Vi har varit tillsammans i över 30 år, kan vi gå utbildningen?
  Ja, det kan ni. Vi har haft flera par som varit tillsammans i 20-30 år och som hittat nya sätt att relatera till varandra. Med våra utbildningar kan ni skapa en positiv förändring i er relation och i ert liv, oavsett hur länge ni varit tillsammans.
 • Är Training for love endast för dem som har problem i sin relation?
  Nej, man kan absolut gå Training for Love för att göra något bra till något ännu bättre! Det par som går har blandad bakgrund. Vissa upplever få eller inga problem och andra upplever mer problem. Oavsett var man är så kan man alltid utveckla de man önskar bli bättre på. Man kan likna det vid att skulptera fram en vacker staty. Vi lär oss att använda rätt verktyg för att mejsla fram den bästa potentialen i relationen. Vi arbetar med både medvetenhet om våra egna mönster och hur vi tillsammans kan bli ett team för att hela tiden gå mot en bättre relation, såsom ni själva vill ha den. Därför är Training for Love utformat just som ett träningsprogram där målet är att ni själva ska kunna fortsätta er resa efteråt och göra er relation bättre och bättre. Genom att fortsätta slipa, skulptera och förfina kan ni gå mot er drömrelation.
 • Jag har ingen relation, hur kan jag då träna på kärlek?
  Mycket av de problem vi upplever i en relation bottnar i oss själva och våra egna mönster. Att skapa medvetenhet om detta är en perfekt förberedelse för att gå in i en ny relation.
 • Min partner vill inte gå, kan jag gå ensam?
  Du kan absolut gå utan din partner. Hos oss börja alla med vår grundutbildning Kärleksresan som du gör individuellt. Du kan också komma på något av våra event eller helgkurser.
 • Vilka förkunskaper krävs?
  Hos oss behöver du inga förkunskaper, vi guidar dig från där du befinner dig.
 • Hur gör jag om jag inte har så mycket tid?
  Våra onlineutbildningar gör du helt i din egen takt.
 • Jag har inte så bra koll på teknik, kan jag gå utbildningen i alla fall?
  Du behöver inte ha koll, det har vi. Plattformen som vi använder är väldigt enkel och du får de instruktioner du behöver innan utbildningen. Om du ändå tycker det är svårt så hjälper vi dig.
 • Vad är era köp- och bokningsvillkor?
  Du hittar våra köp- och bokningsvillkor här.
bottom of page