top of page

lör 02 dec.

|

Sms

Drama Detox

14 dagars träningsläger

Inga biljetter till försäljning
Se andra evenemang
Drama Detox
Drama Detox

Tid och plats

02 dec. 2023 07:00 – 16 dec. 2023 07:00

Sms

Om evenemanget

Är du trött på att känna att du snurrar i gamla hjulspår i dina relationer? Låt oss tillsammans på 14 dagar ta klivet ut ur de mönster som håller oss fast och tillsammans navigera mot sundare, starkare relationer.

Drama Triangeln är en modell som illustrerar de dysfunktionella roller vi ofta hamnar i i våra relationer: Offret, som känner sig förtryckt, Attackeraren, som pekar finger och Räddaren, som vill lösa andras problem. Genom att loopa genom dessa roller fastnar vi i en cykel av mönster, missförstånd och, ja, drama, som oundvikligen kan orsaka konflikt, missförstånd och stress i våra liv, vilket i sin tur påverkar vår mentala välmående, vår självbild och kvaliteten på våra relationer.

Nu kan det vara dags att göra något åt det! 

Välkommen till vår 14-dagars Drama Detox – din resa från konfliktfyllda relationer till autentisk och meningsfull samvaro.

Varför delta i vår 14-dagars bootcamp?

  • Självinsikt och Personlig Utveckling: Lär känna dina egna roller och beteendemönster, och hur du kan börja transformera dem till hälsosammare interaktioner.
  • Praktiska Verktyg i Din Ficka: Få dagligt stöd och utmaningar rakt till din mobil varje morgon i 14 dagar för att hjälpa dig steg för steg bryta fri från Drama Triangelns fällor.
  • Förbättrade Relationer: Genom att bryta dina egna mönster i Drama Triangeln kommer du se en märkbar förbättring i dina relationer, oavsett om det är med en partner, en vän eller kollega.

Inkluderat i din 14-dagars Drama Detox:

  • 14 dagars support genom dagliga, inspirerande och utmanande SMS.
  • Tekniker och strategier för att hjälpa dig bryta fri från skadliga mönster och skapa sundare beteenden.

Står du där med väskan packad och redo för förändring? 🧳 Bra! Vi kör igång 2 december och kan knappt bärga oss att stödja dig på vägen mot frihet från drama och mot mer genuina, autentiska relationer!

Medlemserbjudande
Köp ett medlemskap och få 10 % rabatt på evenemanget i kassan

Dela detta evenemang

bottom of page