Image by Jackson David

Art of Intimacy, för er som vill njuta mer tillsammans

Det finns en oändlig källa av njutning

Längtar ni efter att öppna nya dörrar och tillsammans bjuda in mer njutning i er relation?

Sex är ett sätt att dela kärlek på. Att dela oss själva och vår sexualitet, i ett kärleksfullt möte. För att nå dit behöver vi komma i kontakt med den plats där kärleken och lusten flödar ifrån. Få känner till vad kroppen, i sin transformation, behöver för att öppna upp sig för den nya formen av djupare njutning.

 

Genom livet förändras vår sexualitet. Ofta tror vi att den försvunnit. Att vi får nöja oss med det lilla eller att vara helt utan. Att bli mer som vänner. Men den har ofta inte alls försvunnit. Det finns en liten pyrande glöd som längtar efter att få flamma upp bara vi ger den rätt förutsättningar.

kalla.jpg
Image by Conscious Design
d1211c_01f4d58b0fe341b3a17e5952af29c5e5~mv2_edited.jpg

Omfamna en ny form av sexualitet...

När jag var runt fyrtio år förändrades min sexuella längtan. Jag ville ha något mer. Något djupare, med mer närvaro och nyfikenhet, som gav plats till min sanna sexualitet. En sexualitet bortom den snäva bilden, av en sexig älskarinna, som jag tryckt in mig själv i. Det kändes så tydligt att jag vuxit ur min trånga sexuella kostym.

Jag längtade efter kroppslig och sexuell förundran. Att bli berörd på djupet av den jag är. Att omfamna en ny form av sexualitet. Den som inte kändes ytlig.

Under flera år gick jag med öppet sinne på upptäcktsfärd och jag öppnade dörrar jag inte ens viste fanns. Min sexualitet förändrades. Jag hittade hem. Från den platsen kan jag nu omfamna en ny form av sexualitet. En mer mogen, integrerad och för mig, skönare än någonsin. 

Jag har haft förmånen att under många år få guida kvinnor och män runt om i hela världen in i denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat och vår njutning att börja flöda igen

Jag guidar er gärna också till den platsen. För den finns i oss alla.

Bea.png

Öppna dörren till en kroppens naturliga njutning...

Under den här helgen kommer ni, var och en för sig och tillsammans som ett par, nyfiket få upptäcka och undersöka era inre rum av njutning. Ni kommer att i en trygg miljö och under guidning träna på att dela med er av era rum med varandra, en djup form av intimitet.

Ni kommer att få övningar som hjälper er att väcka kropparna till liv. För det är i kroppen som njutningen finns. Genom olika former av beröringsövningar kommer ni få med er en karta över hur era kroppar vill öppna sig för större njutning.

Efter den här helgen kommer ni själva att kunna fortsätta upptäcka och utveckla er sexualitet

Praktisk information
 

Ni kommer att bli varsamt guidat under hela helgen och ni får med er en mängd olika verktyg hem. Alla väl utvalda för att stötta er på er alldeles unika resa.

 

Vi kommer att blanda teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse för att ni ska få komma i kontakt med den njutning som bor i kroppen.

  • Alla övningar gör med er partner och med kläderna på.

  • Inga förkunskaper behövs.

  • Till oss kommer par i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sin kärleksrelation.

Detta är en kurs för par. 
Datum: 3-4 december 
Längd: 2 dagar (lördag & söndag)
Pris:  3 500 kr per person för workshop och fika. Boende ingår ej.
Plats: Stockholm

Under ledning av: Bea
Läs våra bokningsvillkor

Vad andra har sagt

Linda, Danmark

Jag var verkligen i ett djupt space i veckor efter den här helgen.Något djupt berördes i mig. Tre dagars övningar och undervisning om närhet och intimitet där jag endast kunde fokusera på vår kärleksrelation gjorde en stor förändring. Jag känner så mycket tacksamhet och kärlek från mitt hjärta till er båda två.

Since we have started, my understanding of where Sandra is, and my feeling of how much Sandra sees and appreciates who I am has given me tremendous confidence in what we have and where we are going, and who I am as well.  It is a mirror for me, and I have never felt so relaxed and grounded in my life.

Bea och Theos varsamma, varma, humoristiska, och skickliga sätt att leda oss djupare, bortom våra blockeringar och rakt in i hjärtat har förändrat vår relation. Vi kommer definitivt göra den här retreaten nästa år igen.

Chris, Nederländerna

Nils och Karin, Sverige

Ge er relation en njutningsfull gåva...

Under en helg så möts vi, en grupp av par som alla längtar efter att uppleva mer njutning.

3-4 december

Art of Intimacy

Kurs lördag & söndag

 Övningar för djupare intimitet 

Verktyg ni kan ta med er hem

Fika

Kostnad per person:

3 500 kr