top of page
Image by Jackson David

Art of Intimacy, för er som vill komma närmare

Det finns en oändlig källa av njutning

Längtar ni efter att öppna nya dörrar och tillsammans bjuda in mer njutning i er relation?

Sex är ett sätt att dela kärlek på. Att dela oss själva och vår sexualitet, i ett kärleksfullt möte. För att nå dit behöver vi komma i kontakt med den plats där kärleken och lusten flödar ifrån. Det gör vi genom närvaro i kroppen för det är där källan är. 

 

Genom livet förändras vår sexualitet. Ofta tror vi att den försvunnit. Att vi får nöja oss med det lilla eller att vara helt utan. Att bli mer som vänner. Men den har ofta inte alls försvunnit. Det finns en liten pyrande glöd som längtar efter att få flamma upp bara vi ger den rätt förutsättningar. Ibland behöver vi bara lite hjälp att hitta dit. 

kalla.jpg
Image by Conscious Design
d1211c_01f4d58b0fe341b3a17e5952af29c5e5~mv2_edited.jpg

Omfamna en ny form av sexualitet...

När jag var runt fyrtio år förändrades min sexuella längtan. Jag ville ha något mer. Något djupare, med mer närvaro och nyfikenhet, som gav plats till min sanna längtan. En sexualitet bortom den snäva bilden, av en sexig älskarinna, som jag tryckt in mig själv i. Det kändes så tydligt att jag vuxit ur min trånga sexuellakostym.

Jag längtade efter kroppslig och sexuell förundran. Att bli berörd på djupet av den jag är. Att omfamna en ny form av sexualitet. Den som inte kändes ytlig.

Under flera år gick jag med öppet sinne på upptäcktsfärd och jag öppnade dörrar jag inte ens viste fanns. Min sexualitet förändrades. Jag hittade hem. Från den platsen kan jag nu omfamna en ny form av lust. En mer mogen, integrerad och för mig mer närande. 

Jag har haft förmånen att under många år få guida kvinnor och män, runt om i hela världen, till djupare kontakt med sig själva och varandra. För allt börjar där. 

Jag guidar er gärna också till den platsen. Den finns för oss alla.

Bea.png

Praktisk information
 

Ni kommer att bli varsamt guidat under hela helgen och ni får med er en mängd olika verktyg hem. Alla väl utvalda för att stötta er på er fortsatta resa.

 

Vi kommer att blanda teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse för att ni ska få komma i djupare kontakt med er själva och varandra.

 • Alla övningar gör med er partner och med kläderna på.

 • Inga förkunskaper behövs.

 • Till oss kommer par i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sin kärleksrelation.

Detta är en kurs för par. 
Längd: 2 dagar (lördag & söndag)
Pris:  3 500 kr per person för workshop och fika. Boende ingår ej.
Plats: Stockholm

Under ledning av: Bea
Läs våra bokningsvillkor

Kommande evenemang

 • Art of Intimacy - April
  lör 29 apr.
  Stockholm
  29 apr. 10:00 CEST – 30 apr. 16:00 CEST
  Stockholm, Vikingagatan 29, 113 42 Stockholm, Sweden
  Ett parkurs för er som för er som vill komma närmare varandra
  Dela
 • Art of Intimacy - September
  lör 16 sep.
  Stockholm
  16 sep. 10:00 CEST – 17 sep. 16:00 CEST
  Stockholm, Vikingagatan 29, 113 42 Stockholm, Sweden
  Ett parkurs för er som för er som vill komma närmare varandra
  Dela
bottom of page