top of page
Image by Jackson David

Tantrisk beröring, för er som vill komma närmare

Det finns en oändlig källa av njutning

Längtar ni efter att öppna nya dörrar och tillsammans bjuda in mer njutning i er relation?

Välkommen till en värld av djupare intimitet och medvetenhet. Tantrisk beröring erbjuder er en resa in i hjärtat av våra relationer, en stund där tiden står stilla och varje andetag sammanflätas med känslan av enhet och sann närhet.

Medveten beröring är en viktig kunskap i den österländska tantriska tantriska filosofin. Den erbjuder en möjlighet att utforska kroppen och sinnet på ett sätt som är förenande och expandernade. Genom medveten andning, beröring och närvaro kan vi öppna dörrarna till djupare förståelse, acceptans och kärlek. Denna förmåga lär oss att närma oss oss själva och varandra med respekt, ömhet och genuin uppmärksamhet.

Image by Conscious Design
tantra.jpg
Image by Louis Hansel

Omfamna en djupare intimitet ...

Tantrisk beröring är inte bara en teknik, utan en inbjudan till att utforska och omfamna vår innersta essens. Det är en möjlighet att fördjupa intimiteten genom ömsesidig respekt och förståelse, och att bygga broar av tillit och närhet. I detta rum utforskar vi gränserna för passion och ömhet, och lär oss hur vi kan skapa en trygg och kärleksfull miljö där varje beröring är en kärlekshandling.

Som en uråldrig filosofi, bär Tantra på en rikedom av visdom och insikter om människans natur och universums mysterier. Det är en högst levande tradition som fortsätter att inspirera och guida människor på deras andliga resor.

 

Genom att utforska dessa vägar, kan vi lära oss att leva i harmoni med oss själva, varandra, och universum. Och upptäcka den oändliga skönheten i våra liv och relationer. 

Bea har en lång och gedigen tantrisk erfarenhet och har under många år utbildat professionella kroppsterapeuter i tantrisk beröring.

Hon har en passion för att hjälpa människor i att öppna dörren till en djupare plats i sig själva.  En plats där kärleken, kreativiteten, lusten och andligheten har sin källa.

 

Bea är även utbildad inom, yoga, meditation och mindfulness. 

Praktisk information
 

Denna kurs är utformad för att ge deltagarna verktyg och tekniker för att utforska och praktisera tantrisk beröring. Detta inkluderar praktiska övningar, meditationer och reflektioner som är inriktade på att öka medvetenheten om kroppen, sinnet och själen. Kursen är öppen för alla, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskap om tantra.

Ni kommer att bli varsamt guidat under hela helgen och ni får med er en mängd olika verktyg hem. Alla väl utvalda för att stötta er på er fortsatta resa.

  • Ni kommer att lära er tekniker och metoder för att utföra medveten tantrisk beröring, som kan stärka intimiteten, lusten och närvaron mellan er.

  • Kursen kommer att erbjuda övningar och insikter för att förbättra er medvetenhet om era egna kroppar, samt hur man är närvarande i beröringen.

  • Genom praktiska övningar och reflektion kommer ni att utforska och uppleva de helande och transformerande effekterna av tantrisk beröring på både kropp och själ.

Bra att veta:

  • Alla övningar gör med er partner och med kläderna på.

  • Inga förkunskaper behövs.

  • Till oss kommer par i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sin kärleksrelation.

Detta är en kurs för par. 
Längd: 2 dagar (lördag & söndag)
Pris: 3 500 kr per person.
Boende och mat ingår ej.
Plats: Stockholm

Under ledning av: Bea
Läs våra bokningsvillkor

bottom of page