top of page

fre 17 sep.

|

Liljero Retreat

Vägen hem

Den här retreaten är som ett spa för din själ. Under 3 dagar så möts vi, en mindre grupp av kvinnor som alla längtar efter att hitta hem i sig själva. På en helt magisk plats som ger oss njutning bortom ord.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Vägen hem
Vägen hem

Tid och plats

17 sep. 2021 14:00 – 19 sep. 2021 16:00

Liljero Retreat, Högsbo 123, 740 45 Tärnsjö, Sverige

Om evenemanget

Följ din längtan...

Kvinnor bär ofta på en djup längtan efter något som de har svårt att sätta fingret på. En längtan som känns i kroppen, kanske som en rastlöshet, kanske som ett odefinierat skavande, kanske bara som en viskande längtan i hjärtat. Men som inte har några ord.

Det handlar ofta om längtan efter att komma i kontakt med djupet av den vi är. Vår egen unika essens, vår kärna. Längtan, lusten, glädjen, andligheten, kärleken och kreativiteten. Allt som finns i oss och som kommer genom oss när vi är i djup medveten kontakt. Från den här platsen kan vi skap och leva vårt liv, skapa våra relationer och få livet att vibrera.

Vi hjälper dig att hitta vägen hem...

Vi har guidat kvinnor runt om i hela världen in i denna plats. Väckt upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och fått hjärtat att våga sjunga sin sång igen. En sån här process väcker oss människor till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader och får oss att känna igen livets storhet igen.

Vägen hem handlar om att hitta tillbaka till den här platsen i dig. Plasten där kärlek, kreativitet och lust väcks till liv igen. När du är i kontakt är din intuition som starkast och din inre vägledares röst blir tydlig och klar. Vi guidar dig genom teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse. Tillsammans skapar vi medvetenhet om de föreställningar och begränsningar som håller dig tillbaka. Här får du chansen att öppna dörren in till lusten, passionen, kraften, beslutsamheten, lekfullheten och magin.

Vill du det?

Ett spa för din själ...

Vi kommer att visa dig vägen och ge dig en mängd olika verktyg, alla väl utvalda för att stötta dig på din alldeles unika och egna resa. Vill du så kan detta bli en plats där dina rötter får börja stå rot. Här får du öppna dörren till det äkta, det vackra och det vilda. Vi kommer att fylla på med energi, uråldrig kunskap, vishet, systrarskap, skönhet och god mat. Vi kommer hela tiden att ha fokus på vår intention, konsten att leva våra liv från den djupaste platsen i oss själva.

Detta ingår: 

 • 3 dagars guidat möte med dig själv 
 • Övningar, reflektioner och delningar
 • Verktyg du kan ta med dig hem
 • Mat & boende

Biljetter

 • Vägen hem

  3 dagars guidat möte med dig själv Övningar, reflektioner och delningar Verktyg du kan ta med dig hem Mat & boende

  4 800,00 kr
  Skatt: Moms inkluderad
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page