top of page

tors 07 sep.

|

Scala Teatern

Tillsammans

En helkväll fullspäckad med kärlek, skratt och inspiration. Tre av Sveriges främsta relationsexperter delar med sig av insiktsfulla tips och råd för hur man kan sätta fart på sitt kärleksliv och få ut mer av sin relation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Tillsammans
Tillsammans

Tid och plats

07 sep. 2023 19:00 – 21:30

Scala Teatern, Scala Teatern, Wallingatan 32, Stockholm

Om evenemanget

Välkommen till en helkväll fullspäckad med kärlek, skratt och inspiration. Tre av Sveriges främsta relationsexperter delar med sig av insiktsfulla tips och råd för hur du kan sätta fart på ditt eget kärleksliv och få ut mer av din relation. Vi kommer prata om relationer, kärlek och sex och hur man hittar tillbaka till den där kärlekenvi en gång trodde på. 

Det kommer bli en mix av värdefulla kunskaper som kan förbättra din egen relation, tillsammans med humor, skratt och en lättsam stämning. Det här är ett perfekt tillfälle att samla tjejgänget eller ta med din partner och få en härlig kväll tillsammans med intressanta föreläsningar, god mat och dryck.

Scala teatern är centralt belägen i Stockholm och här finns en fin restaurang och en stor bar, så här har ni allt ni behöver för en lyckad helkväll. Förvänta er många roliga diskussioner, efter att ni tagit del av föreläsningen och satt er tillsammans i baren. Vill du boka bord så kan du göra det på www.scalateatern.se/restaurang-bar

Tid: 19.00-21.30

Kvällen sker i två akter och i pausen finns det tid för barhäng och mingel.

En kväll för dig som vill utvecklas och få ut mer av livet!

I vårt samhälle är det mycket fokus på hälsa, träning, kost och motion. Det finns en strävan hos oss alla att må så bra som möjligt helt enkelt. Vad många glömmer bort är att våra kärleksrelationer har en stor inverkan på vår hälsa och vårt mående. Om relationen är bra, mår vi också bra i oss själva och lever ett friskare liv. Tillsammans handlar om att ge dig de verktyg och de insikter du behöver för att kunna få ut mer av din relation, ditt kärleksliv och ditt sexliv.

Du kommer få lära dig hur du kan göra aktiva val för att ditt liv ska gå i rätt riktning. Katarina Blom, Malin Drevstam och Beatrice Karinsdotter är tre mycket omtyckta relationsexperter och den 7 september står dom på scenen tillsammans för att ge dig en kväll som du sent kommer glömma!

Katarina Blom - TEDx-talare som setts av miljoner människor över hela världen. Hennes föreläsningar har varit omåttligt populära och 2022 gav hon ut boken Tillsammanseffekten - om hur relationer gör dig starkare, lyckligare och friskare.

Malin Drevstam - sexolog, psykoterapeut och författare. Hennes bok Lust & Olust - om sex, närhet och anknytning, har blivit en riktig storsäljare och nu kommer hon utveckla sina resonemang live från scenen på Scalateatern!

Beatrice Karinsdotter - relationscoach, pedagog och medgrundare till sveriges första relationsskola - Training for Love. Mycket av det hon föreläser om bygger på egna upplevelser och den resa hon gjort med sin egen partner. Hennes föreläsningar är omåttligt populära och innehåller såväl visdom som många skratt.

Biljettpriset är 550 kr och bokas via Scala teatern.

Dela detta evenemang

bottom of page