top of page

fre 01 sep.

|

Björkö

Sexuell Visdom

Under detta helgretreat får du tillfälle att ge tid och utrymme att fördjupa det du redan upptäckt om dig själv och din sexualitet. Helgen möjliggör en djupare insikt och förståelse kring vad du behöver för att uppleva lust och njutning.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Sexuell Visdom
Sexuell Visdom

Tid och plats

01 sep. 2023 17:00 – 03 sep. 2023 15:00

Björkö, Kärleksstigen 11, 764 53 Björkö, Sweden

Om evenemanget

Under detta helgretreat får du tillfälle att ge tid och utrymme att fördjupa det du redan upptäckt om dig själv och din sexualitet. Kanske vill du fortsätta utforskandet eller så har du kanske stött på hinder eller motstånd som du vill förstå mer och hitta vägar att hantera eller förhålla dig till. Helgen möjliggör en djupare insikt och förståelse kring vad du behöver för att uppleva lust och njutning och alla andra känslor du längtar efter att känna. Är det en känsla av fysisk närhet och njutning du längtar efter - eller kanske en själslig intimitet? Eller saknar du mer utforskande och spänning?

Under helgen erbjuds tillfällen att dela dina funderingar, tankar och känslor med andra kvinnor som också är på en sexuell upptäcktsresa. Vår erfarenhet är att just delandet med andra i liknande situationer är väldigt stärkande och stöttande.

En sexualitet som berikar ditt liv...

Vår erfarenhet är att många kvinnor inte vet var de ska börja leta, eller att de känner sig vilsna inför alla alternativ de ställs inför. Många vet inte ens vad som finns att längta efter.

Vår förhoppning är att kunna hjälpa dig påbörja resan mot att hitta dessa platser och lära dig mer om de förutsättningar just din sexualitet behöver för att blomma.

Öppna dörren till en kroppens naturliga njutning...

Vår förhoppning är att du ska få mental, kroppslig och själslig förståelse för, och kontakt med, din sexualitet, din lust och njutning. Du kommer, genom både kunskap och upplevelsebaserade övningar, få upptäcka vägar in till din sexuella visdom. Du kommer att få hjälp att stanna upp och lägga märke till det som din kropp kommunicerar till dig och som du kanske inte lagt märke till. Hur den kan kännas, vad du behöver för att den ska få plats, expandera och få berika ditt liv.

Kanske blir det ett första möte för dig eller en fördjupning av något som redan är påbörjat inom dig. Vi kommer också att titta på vanliga orsaker till att det ibland blir svårt att vara i kontakt med sig själv. Vi går igenom vad som formar en individs sexuella utveckling så att du kan få en ökad förståelse för vad som varit gynnsamt och kanske stått i vägen för dig och din sexuella resa.

Vår önskan är att du kommer att kunna ta med dig visdomen från denna helg och integrera den i ditt liv i stort.

Praktisk information

Vi kommer att hålla kursen på Lyckhem som ligger på Väddös södra udde. En unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. Deras matfilosofi andas balans och maten är alltid smakfull, nyskapande och ekologisk.

Detta retreat är en naturlig förlängning av den resa som för många har påbörjats med kvällsföreläsningen Sexuell Nyfikenhet och heldagskursen Sexuell Förundran men det är inget krav. Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs.

Till oss kommer kvinnor i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sina liv.

Dela detta evenemang

bottom of page