top of page

ons 01 feb.

|

Stockholm

Sexuell Nyfikenhet med Bea & Malin

Det här är en kväll med fokus på sex, lust och njutning. Vi vill med de här föreläsningen hjälpa dig att förstå vad det är som påverkar den sexuella upplevelsen och vilka steg som kan tas för att varsamt expandera och fördjupa den.

Föreläsningen är fullsatt
Se andra evenemang
Sexuell Nyfikenhet med Bea & Malin
Sexuell Nyfikenhet med Bea & Malin

Tid och plats

01 feb. 2023 18:00 – 20:00

Stockholm, Skeppsbron 32, 111 30 Stockholm, Sweden

Om evenemanget

Vår sexualitet, lust och njutning är ofta ett ämne som kan kännas komplext och inte alltid så lätt att prata om.  För att kunna utveckla och förstå vår sexualitet behöver vi vara uppmärksamma på vad våra kroppar och sinnen längtar efter och behöver - men även på vilka övriga faktorer som formar den sexuella upplevelsen. Så var ska man börja?

Vi vill hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet. 

👉 Kvällen riktar sig till dig som identifierar dig som kvinna, oavsett om du lever i en relation eller är singel. 

Identifierar du dig som man är du också välkommen. 

Malin och Bea blandar unikt sina kunskaper och erfarenheter från klinisk sexologi, Compassion fokuserad terapi och den österländska tantriska filosofin.

Vi kommer att prata om vad som påverkar en sexuell upplevelse och beröra ämnen som

 • Kroppen och dess funktioner
 • Betydelsen av relationer och anknytning
 • Inlärning, erfarenheter och förväntningar
 • Skillnader mellan attraktion, lust och njutning

... allt för göra dig nyfiken på vilka dörrar just du kan öppna upp för att utveckla din sexualitet.

Malin Drevstam är socionom, leg. psykoterapeut, sexolog och författare till flera böcker om sexualitet. Hennes senaste bok Lust & Olust - om sex, närhet och anknytning handlar om hur man kan förstå sexuell utveckling och hur erfarenheter av nära relationer kan hjälpa och ibland stjälpa den längtan efter att utforska som vi alla har sedan födseln. Hon föreläser och undervisar för professionella inom vård och behandling om hur man kan bli tryggare i att beröra sexualitet i samtal. Malin är även utbildad inom yoga, self-compassion och meditation. www.malindrevstam.se

Beatrice Karinsdotter är utbildad pedagog och certifierad relationscoach. Hon har en lång och gedigen tantrisk erfarenhet och har under många år resa runt i världen och guidat människor i att öppna dörren till en djupare plats i sig själva. En plats där kärleken, kreativiteten och sexualiteten har sin källa. Idag föreläser och utbildar Bea på heltid i ämnet, kärlek, sex och relationer.www.trainingforlove.com

Varmt välkomna

Biljetter

 • Sexuell Nyfikenhet 1 februari

  250,00 kr
  +6,25 kr serviceavgift
  Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page