top of page

tis 21 nov.

|

Zoom

Så skapar du kärleksfulla relationer: Drama Triangelns hemligheter

En underhållande och givande föreläsning som kommer att förbättra dina relationer på bara 60 minuter.

Anmälan är stängd
Se andra evenemang
Så skapar du kärleksfulla relationer: Drama Triangelns hemligheter
Så skapar du kärleksfulla relationer: Drama Triangelns hemligheter

Tid och plats

21 nov. 2023 20:00 – 21:00

Zoom

Om evenemanget

Känner du att du hamnar i samma relationsproblem om och om igen? Känns det som om du är fast i en upprepande loop, och oavsett vad du gör, verkar det inte bli bättre? Har du någonsin känt dig omgiven av människor som snabbt antar offerrollen när du ber om något, eller kanske överöses du av goda råd som du egentligen skulle kunna vara utan?

Ta några sekunder och reflektera över detta: Har relationer ibland känts mer utmattande än givande? Om du svarar ja, så är du inte ensam! Under vår kommande föreläsning kommer vi att dela insikter och strategier som hjälper dig att bryta den oönskade cykeln och istället skapa relationer som ger dig energi och glädje.

I denna föreläsning kommer vår relationscoach, Bea, att dela med sig av ett av sina mest kraftfulla verktyg - Drama Triangeln. Det är en modell som inte bara kan förbättra din romantiska relation, utan även påverka relationer med dina barn, vänner, föräldrar och kollegor. Ja, ALLA dina relationer.

Varför är Drama Triangeln så viktig?

Drama Triangeln är faktiskt ett kraftfullt verktyg för att förstå och förbättra våra relationer. Genom att känna igen dessa roller och mönster kan du:

 • Bli medveten om ditt eget beteende och hur det påverkar andra.
 • Bryta destruktiva mönster och skapa en mer harmonisk och tillfredsställande dynamik.
 • Kommunicera mer effektivt och bygga starkare, mer kärleksfulla relationer i alla delar av ditt liv.

Vad kommer vi att utforska under föreläsningen:

 • Drama Triangeln i detalj: Vi kommer att granska de tre klassiska rollerna i Drama Triangeln - Offret, Angriparen och Räddaren. Du kommer att få en förståelse för varför vi ibland fastnar i dessa roller och hur de påverkar våra relationer.
 • Varför det är så viktigt att förstå Drama Triangeln: Drama Triangeln är mer än bara ett underhållande koncept. Det är ett kraftfullt verktyg för att förstå och förbättra våra relationer. Vi kommer att utforska hur dessa roller kan skapa konflikter och hur du kan använda denna insikt för att skapa mer harmoniska och tillfredsställande relationer.
 • Praktiska verktyg och strategier för att bryta mönstren och skapa hälsosammare och mer givande relationer.

För vem är föreläsningen:

Denna föreläsning är avsedd för alla som är intresserade av att förbättra sina relationer, oavsett om det handlar om det personliga eller professionella livet. Oavsett om du befinner dig i en ständig konflikt eller bara vill fördjupa dina befintliga relationer, kommer du att gå härifrån med användbara insikter och verktyg.

Om föreläsaren:

Bea är en erfaren relationscoach med ett starkt engagemang för att hjälpa människor att skapa meningsfulla och kärleksfulla relationer. Med en djup förståelse för Drama Triangeln och dess påverkan på relationer har Bea hjälpt många människor att förändra sina liv genom sina workshops och föreläsningar.

Så, låt oss ta ett steg mot mer harmoniska och givande relationer tillsammans! 

Anmäl dig till vår föreläsning och bli inspirerad att skapa positiva förändringar i ditt relationsliv.

Varmt välkommen! 

Biljetter

 • Onlineföreläsning

  220,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page