top of page

fre 03 juni

|

Ockelbo

Art of Intimacy

Ett parretreat för er som längtar efter att öppna nya dörrar och tillsammans bjuda in mer njutning i er relation.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Art of Intimacy
Art of Intimacy

Tid och plats

03 juni 2022 15:00 CEST – 05 juni 2022 16:00 CEST

Ockelbo, Åbergsströmmen 1

Om evenemanget

Öppna dörren till kroppens naturliga njutning... 

Under den här helgen kommer ni, var och en för sig och tillsammans som ett par, nyfiket få upptäcka och undersöka era inre rum av njutning. Ni kommer att i en trygg miljö och under guidning träna på att dela med er av era inre rum med varandra, en djup form av intimitet.

Ni kommer att få övningar som hjälper er att väcka kropparna till liv. För det är i kroppen som njutningen finns. Genom olika former av beröringsövningar kommer ni få med er en karta över hur era kroppar vill öppna sig för större njutning.

Efter den här helgen kommer ni själva att kunna fortsätta upptäcka och utveckla er sexualitet

Praktisk information

Ni kommer att bli varsamt guidat under hela helgen och ni får med er en mängd olika verktyg hem. Alla väl utvalda för att stötta er på er alldeles unika resa. Vi kommer att blanda teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse för att ni ska få komma i kontakt med den njutning som bor i kroppen.

Vi håller gruppen liten så alla kan få stöd av oss. Alla övningar gör med er partner. Inga förkunskaper behövs. Till oss kommer par i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sin kärleksrelation.

I Ockelbo finns flera alternativ till boende - från enkla stugor, husvagnsplatser till vackra hotell och herrgårdar. Ni får mer information om detta när ni bokat er plats.

Längd: 3 dagar (fredag - söndag) 

Pris:  3 500 kr per person för retreat, lunch och fika. Boende ingår ej. 

Plats: Ockelbo

För hela retreatbeskrivningen, klicka här

Schema


 • 1 timme

  Art of Intimacy

  Ockelbo

Biljetter

 • Art of Initimacy

  Priset är per person och inkluderar retreat fredag - söndag - övningar för djupare intimitet - verktyg ni kan ta med er hem - lunch & fika.

  3 500,00 kr
  Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page