philipp-cordts-4_ElYob8Ifo-unsplash.jpg

Vägen hem

Du kommer under dessa veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur det specifikt ser ut i ditt liv. 

Första delen

Lev det liv du verkligen vill leva

Får du komma i andra hand i ditt eget liv? Har du svårt att få dina relationer att fungera? Möter du upp, håller i, fixar till och ger en kram men har svårt att känna in dina egna behov och ännu svårare att få de mötta?
 

Under de är dagarna får du öppna en dörr som leder rakt in till ditt inre. Den vackraste plats som finns. Du får lära dig att känna in och uttala det du behöver för att må bra och för att möta det ditt hjärta längtar efter.

 

Du kommer att få djupare kontakt med din inre röst, din intuition. Från den platsen kommer du kunna lita på din egen vägledning, se saker klarare och ta mer grundade beslut.

 

När du är i kontakt med den platsen kommer du att se direkta resultat i ditt liv, i dina relationer, i ditt skapandet och hur du möter dina drömmar och mål.

VH.png
Liljero-Retreat_7157x.jpg
TFL LILJERO

Det är dags för dig nu...

Att skapa en kärleksfull relation med mig själv är det viktigaste jag har gjort i mitt liv. År av anpassning, låg självkänsla och att konstant sätta mig själv i andra hand ledde till en utmattning. Det var ohållbart att fortsätta som jag gjort. Jag behövde förändra något från grunden. Jag behövde få plats i mitt eget liv. Jag hade varit så fokuserat på alla andra att jag missat det viktigaste. Relationen med mig.

Mitt liv tog en ny riktning från den stunden. Allt jag gjort för andra började jag nu göra för mig själv. Jag fyllde på mig själv med så mycket omtanke och värme att jag inte kunde göra annat än öppna mitt inre.

 

Det är den här platsen jag nu lever mitt liv ifrån. Varje beslut, varje sak i mitt liv är förankrad in i det djupaste. I mig. Jag är sann mot mig själv och det är en så vacker upplevelse.

 

Jag vill hjälpa dig att också hitta hem. För du har också den platsen i dig. Alla människor har. Vi behöver bara någon som visar oss vägen hem till oss själva.  

Bea.png

Ett spa för din själ

Efter den här helgen kommer din kontakt med dig själv att ha fördjupats. Du kommer att känna mer kärlek och du kommer att vara påfylld av liv. Din intuition kommer att höras starkare och du kommer att veta hur du kan ta hand om dina behov och följa din egen vägledning. Du kommer att vara påfylld med energi, uråldrig kunskap, vishet, systrarskap, skönhet och god mat :)

Vad andra har sagt

Margareta

Så tacksam att universum ledde mig till denna fantastiska kvinna och kursledare, Bea och denna vackra plats. Jag har njutit varje minut av allt: föreläsningarna, ceremonierna, musiken, maten… you name it.

Fantastisk helg att komma ifatt sig själv och låta själen landa. Hela helgen var utsökt komponerad av Bea. Övningar, god mat, spa, samtal, insikter i en skön miljö med högt i tak på alla sätt.

Vart du än befinner dig i livet så är det här precis det du ska göra för att få verktygen att leva ditt fortsatta, bästa liv.

Maria

Jenny

Praktisk information

Du kommer att bli varsamt guidat under hela helgen och du får med  dig en mängd olika verktyg. Alla väl utvalda för att stötta dig på din alldeles unika och egna resa.

 

Vi kommer att blanda teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse för att du ska få komma i kontakt med den du är, bortom alla uppbyggda fasader.  Hela tiden att ha fokus på vår intention, konsten att leva våra liv från den djupaste och sannaste platsen i oss själva.

Detta är en helg för dig som är kvinna
Datum: Inga nya datum är satta
Längd: 3 dagar

Pris:  4 800 kr ink mat och boende
Plats: Liljero Retreat

Under ledning av: Bea
Läs våra bokningsvillkor

Ge dig själv den allra finaste gåvan...

Under 3 dagar så möts vi, en mindre grupp av kvinnor som alla längtar efter att hitta hem i sig själva. På en helt magisk plats som håller oss i våra processer och som ger oss njutning bortom ord. 

Nya datum är ej satta

Ett spa för själen

3 dagars guidat möte med dig själv Övningar, reflektioner och delningar

Verktyg du kan ta med dig hem

Mat & boende

Kostnad per person:

4800 kr