philipp-cordts-4_ElYob8Ifo-unsplash.jpg

Vägen hem

Du kommer under dessa veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur det specifikt ser ut i ditt liv. 

Första delen

En djup längtan...

Kvinnor bär ofta på en djup längtan efter något som de har svårt att sätta fingret på. En längtan som känns i kroppen, kanske som en rastlöshet, kanske som ett odefinierat skavande, kanske bara som en viskande längtan i hjärtat. Men som inte har några ord.

 

Det handlar ofta om längtan efter att komma i kontakt med djupet av den vi är. Vår egen unika essens, vår kärna. Längtan, lusten, glädjen, andligheten, kärleken och kreativiteten. Allt som finns i oss och som kommer genom oss när vi är i djup medveten kontakt. Från den här platsen kan vi skap och leva vårt liv, skapa våra relationer och få livet att vibrera.

Vi hjälper dig att hitta vägen hem

Vi har guidat kvinnor runt om i hela världen in i denna plats. Väckt upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och fått hjärtat att våga sjunga sin sång igen. En sån här process väcker oss människor till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader och får oss att känna igen livets storhet igen.

 

Vägen hem handlar om att hitta tillbaka till den här platsen i dig. Plasten där kärlek, kreativitet och lust väcks till liv igen. När du är i kontakt är din intuition som starkast och din inre vägledares röst blir tydlig och klar. Vi guidar dig genom teori, övningar, reflektion, samtal och rörelse. Tillsammans skapar vi medvetenhet om de föreställningar och begränsningar som håller dig tillbaka. Här får du chansen att öppna dörren in till lusten, passionen, kraften, beslutsamheten, lekfullheten och magin.

 

Vill du det?

Den här är retreaten är

ingen quick fix eller mirakelkur.

Vi kommer att visa dig vägen och ge dig en mängd olika verktyg, alla väl utvalda för att stötta dig på din alldeles unika och egna resa. Men det är du som behöver göra jobbet. Vill du så kan detta bli en plats där dina rötter får börja stå rot. Här får du öppna dörren till det äkta, det vackra och det vilda. Vi kommer att fylla på med energi, uråldrig kunskap, vishet, systrarskap, skönhet och god mat. Vi kommer hela tiden att ha fokus på vår intention, konsten att leva våra liv från den djupaste platsen i oss själva.

Praktisk information

Datum: Mars eller Maj 2021
Längd: 3 dagar
Pris:  4 800 kr ink mat och boende
Plats: Liljero Retreat

Under ledning av: Bea & Nadia
Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Utbildningen "Vägen hem” samt en bonus med sex månaders fri åtkomst till vår privata medlemsgrupp för att nå ut online och personligen dygnet runt, till ett värde av 1 800 kr.

Se vad som ingår

26-28 mars 2021

Ett spa för själen

3 dagars guidad process med teori, övningar, reflektioner och delningar.

Verktyg du kan ta med dig hem.

Mat & boende

Kostnad per person:

4800 kr

21-23 maj 2021

Ett spa för själen

3 dagars guidad process med teori, övningar, reflektioner och delningar.

Verktyg du kan ta med dig hem.

Mat & boende

Kostnad per person:

4800 kr

Fantastisk helg att komma ifatt sig själv och låta själen landa. Hela helgen var utsökt komponerad av Bea. Övningar, god mat, spa, samtal, insikter i en skön miljö med högt i tak på alla sätt.

- Maria Collinn, 45 år

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.