renate-vanaga-lc8GSi-qmn0-unsplash.jpg

Träna på kärlek med oss

Master Training Solo

Utbildning + Medlemskap

Vill du lära dig hur du attraherar och skapar relationer fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla dig till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. Vi ger dig 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation du alltid har längtat efter.

 

Du kan gå den här utbildningen som singel eller om du befinner dig i en relation men din partner inte vill gå. Vill du gå tillsammans med din partner? Välj då vår parkurs

En ny frihet

Online utbildning + Medlemskap

Vill du befria dig från dina medberoendemönster?

 

Vår utbildning är gjord för att du ska kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i medberoende. Du får lära dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut.

 

Du får verktygen du behöver för att göra en förändring. Och du får hjälp av en certifierad medberoendecoach och andra elever att hitta vad du behöver för att påbörja den förändring du vill göra direkt.

Vägen hem

Helgretreat för kvinnor + Medlemskap

Den här är retreaten är ingen quick fix eller mirakelkur.

 

Här kommer du få vägledning och en mängd olika verktyg. Alla väl utvalda för att stötta dig på din alldeles unika och egna resa. Här kan längtan och visheten få stå rot. Här kan du få känna igen det äkta, det vackra och det vilda.

 

Vi kommer att fylla på med energi, vishet, systrarskap och god mat. Vi kommer hela tiden att ha fokus på vår intention, konsten att leva våra liv från den djupaste platsen i oss själva.

Vill ni lära er hur ni skapar en relation fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla er till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. En unik parkurs designad för att ge stora resultat med enkla medel.

 

Vi ger er 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation ni alltid har längtat efter. Ni går den här utbildningen tillsammans som ett par.

Utbildning + Medlemskap

Master Training Par

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.