6esinnet.jpg

Vägar till sexuell visdom

Sexuell visdom

Sexuell visdom handlar om att veta vilka vägar just du kan följa för att komma i kontakt med din sexualitet. Att få insikt och förståelse kring vad du behöver för att uppleva lust och njutning och alla andra känslor du längtar efter att känna. Är det en känsla av fysisk närhet och njutning du längtar efter - eller kanske en själslig intimitet? Eller saknar du mer utforskande och spänning?

 

Vår erfarenhet är att många kvinnor inte vet var de ska börja leta, eller att de känner sig vilsna inför alla alternativ de ställs inför. Många vet inte ens vad som finns att längta efter.

 

Vi vill hjälpa dig att påbörja resan mot att hitta dessa platser och lära dig mer om de förutsättningar just din sexualitet behöver för att blomma.

kvinnor.jpg
blomma.jpg
5.jpg
10.jpg

En sexualitet som berikar ditt liv...

Vi vill erbjuda ett tryggt och icke-dömande utrymme, där du får möjlighet att reflektera över, och utforska hur din egna sexualitet vill ta plats i dig på ett sätt som berikar ditt liv och ger dig kraft och energi. Ett utrymme där du får prova olika vägar att utforska, och få guidning om var man kan börja om du helt saknar kontakt med lust och längtan. Vi erbjuder en plats och ett hållande där du kan ställa frågor och få tillåtelse att känna alla känslor som kan uppstå när du gör det. 

Vi har båda två på ett privat och professionellt plan på djupet förstått hur berikande det kan vara att vara i kontakt med vår egen sexualitet och att våga uttrycka den. Både som ett sätt att förstå vad vi inte vill eller mår bra av men framförallt för att vi ser sexualiteten som en rikedom och något som fyller våra liv med mening.

Öppna dörren till en kroppens naturliga njutning...

Vår förhoppning är att du ska få mental, kroppslig och själslig förståelse för, och kontakt med, din sexualitet, din lust och njutning. Du kommer, genom både kunskap och upplevelsebaserade övningar, få upptäcka vägar in till din sexuella visdom. Du kommer att få hjälp att stanna upp och lägga märke till det som din kropp kommunicerar till dig och som du kanske inte lagt märke till. Hur den kan kännas, vad du behöver för att den ska få plats, expandera och få berika ditt liv.

 

Kanske blir det ett första möte för dig eller en fördjupning av något som redan är påbörjat inom dig. Vi kommer också att titta på vanliga orsaker till att det ibland blir svårt att vara i kontakt med sig själv. Vi går igenom vad som formar en individs sexuella utveckling så att du kan få en ökad förståelse för vad som varit gynnsamt och kanske stått i vägen för dig och din sexuella resa. 

Vår önskan är att du kommer att kunna ta med dig visdomen från denna helg och integrera den i ditt liv i stort.

Malin Drevstam

Malin är socionom, leg. psykoterapeut och sexolog och författare till flera böcker om sexualitet. Hennes senaste bok Lust & Olust - om sex, närhet och anknytning handlar om hur man kan förstå sexuell utveckling och hur erfarenheter av nära relationer kan hjälpa och ibland stjälpa den längtan efter att utforska som vi föds med. Malin föreläser och undervisar för professionella inom vård och behandling om hur man kan bli tryggare i att beröra sexualitet i samtal.

www.malindrevstam.se

FF71BD4B-357B-4893-8EDB-EE4BA74140F4.JPG

Bea Karinsdotter

Bea är utbildad pedagog och certifierad relationscoach. Hon är en rutinerad kursledare och har under många år resa runt till olika platser i världen och guidat människor i att öppna dörren till en djupare plats i sig själva. En plats där kärleken, kreativiteten och sexualiteten har sin källa. Idag föreläser och utbildar hon på heltid i ämnet, kärlek, sex och relationer. 

Sagt om Bea & Malin

Malin, jag måste bara säga tack!  Sättet som du förhöll dig till ämnet, inspirerade mig som människa! Jag blev nyfiken på massor, fick massor av idéer, associationer, glädje. Jag kommer att ha med mig kunskapen du förmedlade, den gjorde otrolig skillnad!

Linn, 36 år

Så tacksam att universum ledde mig till denna fantastiska kvinna och kursledare, Bea och denna vackra plats. Jag har njutit varje minut av allt: föreläsningarna, ceremonierna, musiken, maten… you name it.

Margareta, 74 år

Praktisk information
 

Vi kommer att hålla kursen på Lyckhem som ligger på Väddös södra udde. En unik skärgårdsidyll omgiven av öppet hav, stora hagar och djupa skogar. Deras matfilosofi andas balans och maten är alltid smakfull, nyskapande och ekologisk.

Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs.

 

Till oss kommer kvinnor i alla åldrar och med många olika bakgrunder. Men alla har samma längtan, att leva och utveckla sina liv. 

Detta är en helg för kvinnor.
Datum: 16-18 september
Längd: Fredag kl 17 - söndag kl 15
Pris:  6 900 kr för kurs och helpension med boende i dubbelrum. 
Plats: Lyckhem, Väddö

Under ledning av: Bea & Malin Drevstam

Upptäck vägar till din sexuella visdom...

16-18 september

Sexuell Visdom

Kurs

Verktyg du kan ta med dig hem

Boende i dubbelrum

Helpension

Kostnad per person:

6 900 kr