top of page
Image by Yoann Boyer

Fyll på och expandera

Lustresan

Med Bea & Malin Drevstam

Tillsammans med sexologen, Malin Drevstam, har vi tagit fram ett program för att hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet.  
 

Lustresan är ett program i flera nivåer;

Sexuell nyfikenhet, sexuell förundran och sexuell visdom som erbjuder olika nivåer av utforskande. Vill du bara nosa på ämnet eller ge dig hän fullt ut?

Image by Milada Vigerova
tantra.jpg
1.jpg
2.jpg

Tantrisk beröring

Öppna nya dörrar

Öppna dörren in i hjärtat av er relation, en stund där tiden står stilla och varje andetag sammanflätas med känslan av enhet och sann närhet.

 

Medveten beröring är en viktig kunskap i den österländska tantriska tantriska filosofin. Den erbjuder en möjlighet att utforska kroppen och sinnet på ett sätt som är förenande och expandernade. Genom medveten andning, beröring och närvaro kan vi öppna dörrarna till djupare förståelse, acceptans och kärlek. Denna förmåga lär oss att närma oss oss själva och varandra med respekt, ömhet och genuin uppmärksamhet.

Kommande evenemang

Så tacksam att universum ledde mig till denna fantastiska kvinna och kursledare, Bea och denna vackra plats. Jag har njutit varje minut av allt: föreläsningarna, ceremonierna, musiken, maten… you name it. 

- Margareta, 72 år

bottom of page