fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

START: 12 SEPTEMBER
LÄNGD: 3 MÅNADER
PRIS: 6200KR/PERSON
PLATS: STOCKHOLM

EN UNIK PARKURS

Vill ni lära er hur ni skapar en relation fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla er till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. En unik parkurs designad för att ge stora resultat med enkla medel. Vi ger er 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation ni alltid har längtat efter.

 

Ni går den här utbildningen tillsammans som ett par.

Starta resan mot er drömrelation

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss ingen kunskap om hur vi på djupet skapar och förändrar våra relationer.

 

Vi kanske tänker att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda, eller att det nog vore bättre någon annan stans.

LYSSNA PÅ INTERVJU MED BEA
Vi kände oss så sedda och hållna i vår kärlek. Den här kursen snabbade verkligen på vår process. Jag kan inte med ord uttrycka vår tacksamhet.
MAIKE

Få den kunskap ni behöver

Om du vill lära dig att ha djupa relationer behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magi i er relation, i er intimitet och kärlek.

 

Att öva denna typ av djupare kärlek kan förvandla ert förhållande till en katalysator för andlig tillväxt. Då två människor ägnar sig åt att öva fördjupad intimitet, sanning och kärlek tillsammans, blir deras respektive gåvor till världen tydligare. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår, tillsammans med helande och en djup känsla av samband och kärlek för sig själv, varandra och livet.

 

Training for Love  Master training för par är en utbildning designad för att skapa en positiv uppåtgående spiral i ert förhållande. En parkurs med övningar, teori och massor av kul får ni verktyg för att börja avkoda era relationsmönster och fallgropar och ge mer plats åt det ni längtar efter. Äventyr, lekfullhet, passion, närvaro och överflöd av kärlek är alla en naturligt del av en hälsosam relation. Är ni redo att påbörja er resa?

FÖRÄNDRINGAR NI KAN ÅSTADKOMMA

Såhär svarar tidigare deltagare att de upplever förändringen i sin relation efter parkursen:

75%
Upplever mer åtagenhet i relationen

BÄTTRE KOMMUNIKATION

MER INTIMITET OCH KÄRLEK

EN KÄNSLA AV ATT VARA SEDD OCH HÖRD

MER LEKFULLHET OCH HUMOR

GEMENSAMMA MÅL OCH VISIONER

Wow, är allt jag kan säga om den här parkursen!

CAMILLA
ENKLA METODER – STORA RESULTAT
Training for Love för par är ett 12 veckors träningsprogram där ni tillsammans får göra övningar som syftar till att skapa en positiv spiral i ert förhållande. Oavsett på vilken nivå ni börjar och vilka erfarenheter ni gått igenom tidigare riktar övningarna in sig på att skapa bättre kommunikation, närhet, omsorg, medvetenhet, lekfullhet och förståelse i er relation.
Under en lördagseftermiddag per månad, kl 13.00-18.30, träffas också gruppen fysiskt i en lokal i centrala Stockholm för att gå igenom teori, övningar och  frågor.
Mellan träffarna får ni nya övningar varje vecka. Ni har tillgång till inspelningar av allt material, alla övningar och ett support forum där ni kan ställa frågor mellan träffarna online.
Training for Love Master Training är en unik parkurs som görs både som onlinekurs och fysisk kurs samtidigt. På så sätt tränar du och din partner mellan gångerna vi träffas och uppnår maximal utveckling under träningen.
MODUL 1
INTIMITET
Under de första fyra veckorna bygger ni en stabil grund för resten av träningsprogrammet. Ni gör övningar för att komma närmare varandra genom att bl a fördjupa intimiteten och närvaron  i er relation.
KOMMUNIKATION
SÅRBARHET
ATT LYSSNA OCH TA IN VARANDRA
MODUL 2
MEDVETENHET
Modul 2 kan liknas vid en storstädning. Ni jobbar för att höja medvetenheten om era mönster i er relation. Genom medvetenhet kan första stegen mot frihet tas.

 

DRAMA
FÖRNEKELSE
KÄNSLOR
MODUL 3
KÄRLEK
I modul 3 tränar ni på att uttrycka kärlek i relationen. Genom att uttrycka kärlek skapas mer kärlek i relationen.

 

 

GÖR KÄRLEKEN SYNLIG
GRÄNSSÄTTNING
ATT FORTSÄTTA PROCESSEN

DET HÄR INGÅR I PARKURSEN

GRUPPTRÄNING

Träningen görs i grupp och du kan samarbeta, få hjälp och dela framgångar med de andra deltagarna.

ONLINE

Du får tillgång till allt kursmaterial online på träningshemsidan. Gör övningar och uppgifter när det passar dig.

FYSISKA TRÄFFAR

Gruppen träffas en gång i månaden och följer upp er process och ger stöd inför kommande månad.

ÖVNINGAR

Du skapar förändring genom att aktivt göra övningar. Du får nya övningar varje vecka under träningens alla 12 veckor.

LYSSNA SJÄLV

Du kan lyssna på inspelningar av allt material mellan gångerna så att du inte glömmer något.

FRÅGOR & SVAR

Du kan när som helst under parkursen ställa frågor och få hjälp mellan träffarna via hemsidan.

Följ med på resan mot djupare kärlek.

VAD SÄGER ANDRA?

Bea & Theodor

Vi befann oss i Berlin på en häftig jubileumsfest som en vän till Bea anordnade. Vi hade oskyldigt dejtat ett tag och innan dess varit vänner. Men den där helgen i Berlin gick vi in i en ny fas i vår relation. Tror det var Bea som ställde frågade, när vi gick där i alléen. – Vill du träna på kärlek med mig? Vill du ha en andlig relation där vi växer och hjälper varandra att utvecklas?

Praktisk information

Vilka kan göra Training for Love

Den här parkursen vänder sig till er som är i en åtagen relation. Hur många år ni har tillsammans spelar ingen roll. Våra verktyg används både av par som nyligen träffas och vill “göra rätt från början” och par som har över 30 år tillsammans. Det viktiga är att ni båda vill börja ta stegen in i en lyckligare relation tillsammans.

Datum och tider

Datum och tider för hösten 2020 är:

12 september kl 13.00 – 18.30
10 oktober kl 13.00 – 18.30
7 november kl 13.00 – 18.30
5 december kl 13.00 – 18.30

Pris

6 200 kr per person, varav 800kr är ej återbetalningsbar anmälningsavgift.
Vill ni kan ni dela upp er betalning.

Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.

Upplägg

Under 3 månader kommer vi hjälpa er att förvandla er relation. Vi träffas fyra lördagar under en termin. Vid varje träff får ni ett antal verktyg med er hem som ni skall träna på under den kommande månaden. Det är viktigt att ni kommer på de fysiska träffarna och är åtagna att avsätta tid till er relation och övningarna mellan träffarna.

Plats

I en vacker lokal i centrala Stockholm
Adress meddelas vid anmälan.

Språk

Svenska

Bokningsvillkor

Vanliga frågor

VI KAN INTE VARA MED PÅ ALLA TRÄFFARNA. KAN VI GÖRA TRÄNINGEN I ALLA FALL?

Ja, ni kan gå träningen i alla fall. Men ni bör inte vara borta mer än en gång. Vi lägger upp ljudinspelningar från våra träffar på vår kurshemsida där ni kan logga in och få den information ni behöver. Mellan träffarna görs träningen online vilket gör att ni kan följa parkursen även om ni missar en av våra fysiska träffar.

HUR MYCKET TID TAR TRÄNINGEN?

De fysiska träffarna är 5,5 timmar, en lördag i månaden. Räkna dessutom med att lägga 10-20 minuter om dagen på övningar som du får mellan träffarna.

KAN NI LOVA EN FÖRÄNDRING?

Den förändring ni når i er relation beror på den arbete ni lägger ner. De par som gör träningen viktig och gör övningarna helhjärtat är de som når bäst resultat.

VILKEN ÅLDER KAN MAN VARA FÖR ATT GÖRA TRÄNINGEN?

Vi har par som är i mellan 20-70 år gamla. Träningen fungerar oavsett ålder.

VI HAR VARIT TILLSAMMANS I 30 ÅR, KAN VI GÅ TRÄNINGEN?

På träningen finns par som varit tillsammans allt mellan 3 månader till 30 år. Tiden ni varit tillsammans spelar ingen roll. Med övning kan ni skapa en positiv förändring i er relation oavsett hur länge eller kort ni varit tillsammans.

MÅSTE JAG DANSA NAKEN MED ANDRA?

Haha, nej. Ingen naken disco på denna träning 🙂 Det här är inte en parkurs för att tänja på gränser eller öppna upp relationen. Alla övningar på träningen görs bara med din partner och om något känns obekvämt kan du alltid ändra eller avstå så att det känns rätt för dig.

Vi arbetar också för att ni ska hitta och stärka era egna gränser. De gränser ni själva vill ha och behöver i ert parskap.

ÄR TRAINING FOR LOVE BARA FÖR DEM SOM HAR PROBLEM I SIN RELATION?
Man kan absolut gå Training for Love för att göra något bra till något ännu bättre! Det par som går har blandad bakgrund. Vissa upplever få eller inga problem och andra upplever mer problem. Men gemensamt är att oavsett var man är så kan man alltid jobba på de aspekter där man kan bli bättre. Man kan likna det vid att skulptera fram en vacker staty. Ibland använder man ett grovt sandpapper för att slipa bort ojämnheter och ibland använder man det finaste sandpappret man har och bara polerar fram en jämn och vacker yta.
På träningen jobbar vi med både medvetenhet om våra egna mönster och hur vi tillsammans kan bli ett team för att hela tiden gå mot en bättre relation, såsom ni själva vill ha den. Därför är Training for Love utformat just som ett träningsprogram där målet är att ni själva ska kunna fortsätta er resa efteråt och göra er relation bättre och bättre. Genom att fortsätta slipa, skulptera och förfina kan ni gå mot er drömrelation.
VILKA FÖRKUNSKAPER KRÄVS?

Inga.

INTE RIKTIGT SÄKER ÄN…?

Ring oss gärna:

Bea: 070-642 54 10

Theodor: 070-29 59 945

Är du redo att påbörja resan mot djupare kärlek?