fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Bea & Theodor
Kärlekspar, relationscoacher & ägare av TRAINING FOR LOVE ACADEMY.
BEA är utbildad pedagog, relations- och medberoendecoach, yin-yogalärare samt CSS (certifierad sexberoendespecialist). Hon har en bakgrund inom ledarskap- och kommunikation där hon arbetat för några av Sveriges största företag. Hon är författare till boken, ”Det är inte magi – det är energi. Om konsten att facilitera stora grupper och att skapa varaktig utveckling hos företag och organisationer.
THEODOR är utbildad relationscoach, CSS (certifierad sexberoendespecialist) och landskapsarkitekt. Förutom att leda och utveckla arbetet i Training for Love är han också verksam som konsult inom arkitektbranschen.
Bea och Theodor. Parkurs med stora resultat

VILL DU TRÄNA PÅ KÄRLEK MED MIG?

Vi befann oss i Berlin på en häftig jubileumsfest som en vän till Bea anordnade. Vi hade oskyldigt dejtat ett tag och innan dess varit vänner. Men den där helgen i Berlin gick vi in i en ny fas i vår relation. Tror det var Bea som ställde frågade, när vi gick där i allén. – Vill du träna på kärlek med mig? Vill du ha en andlig relation där vi växer och hjälper varandra att utvecklas?

Vi hade båda ett flertal relationer med oss i bagaget. Med fina partners men med samma jobbiga relationsmönster. Ingen av oss hade förmågan att vara i djup intimitet och närande kärlek. Fast det kunde vi inte sätta ord på då, utan är något vi lärt oss efter vägen.

Vi hade aldrig fått till den där kärleken vi båda längtade efter, det visste vi båda två. Och någonstans inom oss hade till och med hoppet falnat, ebbat bort i horisonten som en ouppnåelig romantisk dröm.

Från den kvällen, när vi båda sa ja, har vår relation haft ett enda huvudfokus; Att träna på och växa i kärlek.

Nu skrattar vi ofta och säger, tänk om vi visste vad vi gav oss in på där i Berlin. Många gånger har det känns som att bryta helt ny mark och att ge oss in på vägar vi aldrig varit på. Vi har varit ärligare, mer sårbara, tränat på att våga visa oss full ut med allt vad det innebär. Vi har tränat på att våga stå kvar i kärlek när rädslan skriker: – Spring, Gå, Lämna! Vi har gjort om, lärt oss, ändrat och gjort rätt.

 

Länge letade vi efter några som gjort jobbet före oss. Någon som kunde guida oss, ge oss alla svaren. Någon som hade helat det vi behövde hela. Men sen förstod vi att det är vi som behöver göra jobbet själva. Vi har fått mycket hjälp på vägen med olika delar av vår resa. Vi har läst hyllmeter med böcker, gått i terapi, tagit tag i våra beroenden. Vi har tränat på intimitet och kärlek som om det var det viktigaste vi har gjort i livet. Som Zlatan har tränat med sin fotboll eller James Hetfield på sin gitarr. Vi hela tiden känt att vi varit så guidade. Som om att vägen framför oss visat sig steg för steg. Vi har bara behövt göra vårt fotarbete, ta ett steg i taget. Det har varit och är fortfarande en makalös resa.

 

Många gånger har detta varit det mest utmanande vi gjort. Det har på djupet handlat om att lära om, att våga och att inte ge upp. I dag vet vi att det är den vackraste, viktigaste, coolaste, roligaste, mest andliga, nervkittlande, magiska kärleksrelation vi någonsin fått uppleva. Vi har vuxit så ofantligt mycket under våra år tillsammans. Vi upplever mer livs-pirr, djupare kärlek och större frihet. Arbetet med vår relation har påverkat alla områden i våra liv. Alla våra andra relationer, hur vi driver vårt företag, vår kreativitet, vårt helande, ja, det är svårt att komma på ett område som inte har påverkats och förbättras genom vårt val, att träna på kärlek.

Har det varit lätt? Nej!
Har det varit värt det? Alla gånger om. Om och om igen.

Vi har valt att dela med oss av vad vi lärt oss och hittat på vägen. För oss är detta för stort och för magiskt att behålla för oss själva. Vi vet att det går och kan vi, så är vi säkra på att ni också kan, om ni vill.

 

Vi har förpackat alla år av lärande till en relationsträning med massor av verktyg som kommer att hjälpa er på er kärleksresa. Är ni redo att låta oss guida er hur ni kan träna på kärlek så har ni nu chansen, vi kallar den Training for Love.

Välkomna
Bea & Theodor

Våra utbildningar

Vi har korta och längre utbildningar i hur du kan skapa kärleksfulla och närande relationer.

Vår längsta utbildning är vår Master Training där du under 3 månader får massor av verktyg och träning i att skapa en positiv uppåt-spiral i dina relationer. Vår Master Training finns både för par och för dig som vill gå själv.

Våra Weekend Workshops erbjuder kortare kurser och temadagar på olika ämnen.

Vi erbjuder också coaching och föreläsningar.

Kontakt

Bea epost: bea(at)trainingforlove.com

Theodor epost: theodor(at)trainingforlove.com

Vi lovar att svara dig så fort vi kan på vardagar kl 10.00-16.00.