fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Test av ditt medberoende

Medvetenheten om medberoendeproblematiken växer i samhället. Som medberoende har man ofta svårt med anpassning, svårt att säga nej och man  sätter lätt andras behov framför sina egna. I många fall leder det till utmattning, nedstämdhet, depression och låg självkänsla. I och med att kunskapen växer börjar allt fler se sina egna mönster och tar tag i sitt medberoende, vilket alltid leder till ett större välmående och en känsla av mer frihet och glädje.
Vi har satt ihop ett test för dig som undrar hur det står till med ditt medberoende. Gör vårt test här nedan. Vi har även en utbildning i medberoende här.

Utbildning för dig som är Medberoende

Känner du igen dig som medberoende? Har du gjort vårt test? För dig som ser dig som medberoende har vi en 8 veckors utbildning helt online.

Tillsammans med en utbildad medberoendecoach får du lära dig se och känna igen vilka dina mönster är och öva på hur du kan göra för att skapa en förändring.

Läs mer om vår Utbildning i Medberoende – En Ny Frihet.

Tips för dig som är Medberoende

Längtar du efter mer frihet i ditt liv. Upplevelsen av att vi inte har frihet bottnar sig ofta i medberoende, att vi anpassar oss till andra människor och inte vågar vara oss själva.

Här följer 7 enkla tips som kan ge dig en känsla av mer frihet i livet. Det hjälper dock inte bara att läsa dem. Du behöver också göra en förändring. Du sitter på nyckeln till din egen frihet. Ge aldrig bort den nyckeln till någon annan. Tips för mer frihet