neonbrand-n2VvngfbXtU-unsplash.jpg

Master training par

Ditt drömliv väntar

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss inte kunskapen om hur vi på djupet skapar en sådan relation.

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.

Det är vår övertygelse att vi alla har potentialen att skapa vår drömrelation. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

Är du redo att påbörja din resa?

Om du vill lära dig att ha djupa relationer behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magi i er relation, i er intimitet och kärlek.

 

Att öva denna typ av djupare kärlek kan förvandla ert förhållande till en katalysator för andlig tillväxt. Då två människor ägnar sig åt att öva fördjupad intimitet, sanning och kärlek tillsammans, blir deras respektive gåvor till världen tydligare. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår, tillsammans med helande och en djup känsla av samband och kärlek för sig själv, varandra och livet.

 

Vi drivs av att plocka fram nycklarna som tar dig till den där magiska platsen långt där borta, där livet vibrerar och allt känns lite enklare.

 

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. Låt oss tillsammans hitta nycklarna för ett liv likt just det där.

Steg 1

Intimitet

Under det första steget bygger ni en stabil grund för resten av träningsprogrammet. Ni gör övningar för att komma närmare varandra genom att bl a fördjupa intimiteten och närvaron i er relation.

Kommunikation - Förstå kommunikationsmissarna som försämrar er relation och hur ni kan förändra detta.

Sårbarhet - Kittet i en relation och forskning visar att det är starkt kopplat till lycka och hälsosamma relationer.

Trygghet - Lär er bygga en trygg grund som er relation kan vila på.

Steg 3

Kärlek

Här tränar ni på att uttrycka och ge kärleken mer plats i relationen. Kärlek föder mer kärlek och ni får värdefulla nycklar för hur ni skapar en uppåtgående positiv spiral.

Gör kärleken synlig - Lär er hur ni skapar en vardag fylld av kärlek och lycka.

Gränser - Skapa hälsosamma relationer genom att sätta gränser för varandra och andra människor.

Fortsättningen - Planera er framtid genom rätt vägval och förstå när det är dags att stanna upp och utvärdera.

Steg 2

Medvetenhet

Steg 2 kan liknas vid en storstädning. Ni jobbar för att höja medvetenheten om era mönster i er relation. Genom medvetenhet kan nya steg mot kärlek och frihet tas.

Anknytning - Förstå era förutsättningar och hur ni kan använda dem för att stärka relationen.

Drama - Bli medveten om de mönster som hindrar er från att leva livet som ni vill leva.

Känslor - Ni genomför övningar för att komma närmare varandra och förstå varandras känslor.

Vi ger dig ett 12 veckors träningsprogram där ni tillsammans får göra övningar som syftar till att skapa en positiv spiral i ert förhållande.

Låt oss vägleda dig

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad av utbildade pedagoger och certifierade relationscoacher

Plats: Stockholm (adress skickas vid anmälan) 

Datum för live event: 13/2, 13/3, 10/4 & 8/5

Under ledning av: Bea & Theodor, Relationscoacher 

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Utbildningen "Master Training Par” samt en bonus med sex månaders fri åtkomst till vår privata medlemsgrupp för att nå ut online och personligen dygnet runt, till ett värde av 3 600 kr.

Välj en av dessa vägar

13 februari 2021

Träffas på riktigt

4 st live-event 

15 st lektioner med teori och övningar
Verktyg för att förbättra relationen

Kostnad per person:

6200 kr

När du vill, var du vill

Online

 15 st lektioner med teori och övningar
Verktyg för att förbättra relationen

 

Kostnad per par:

6200 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.