andriyko-podilnyk-YDPc6C4y6PU-unsplash.j

Master training indvid

Ditt drömliv väntar

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss inte kunskapen om hur vi på djupet skapar en sådan relation.

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.

Det är vår övertygelse att vi alla har potentialen att skapa vår drömrelation. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

Är du redo att påbörja din resa?

Om du vill ha en drömrelation behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva på denna typ av djupare kärlek kan förändra hela ditt liv. Våra studenter upplever ofta en fördjupad intimitet och kärlek. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår när vi blir medvetna om våra mönster och vårt sätt att relatera. Vi går ifrån hopplöshet till förståelsen att vi har kraften att skapa det vi så länge längtat efter.

 

Vi drivs av att plocka fram nycklarna som tar dig till den där magiska platsen långt där borta, där livet vibrerar och allt känns lite enklare.

 

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. Låt oss tillsammans hitta nycklarna för ett liv likt just det där.

Steg 1

Kärlekens mönster

I steg 1 bygger du en stabil grund för resten av träningsprogrammet. Du gör övningar för att komma närmare närmare dig själv och kärleken.

Kärlekens DNA - Förstå kärlekens dynamik och lär dig hur du skall använda detta i ditt liv.

Rädsla för intimitet - Vi ger dig en inblick i varför intimitet kan kännas så avlägset och hur du skall motarbeta detta.

Gränser - Skapa hälsosamma realtioner genom att sätta gränser för dig själv och andra människor.

Steg 3

Mål och visioner

I det sista steget arbetar vi vidare med att skapa en tydlig bild av vilken form av kärlek du vill attrahera in i din relation och vilka steg du kan ta efter dessa tre månader.

Lev i kärlek - Lär dig hur du skapar en vardag fylld av kärlek och lycka.

Vision & värderingar - Du får hjälp att tydliggöra ditt önskade läge och att nå ditt mål.

Fortsättningen - Få alternativ på vägar och saker som kan vara bra för dig att göra i fortsättningen.

Steg 2

Kom dig själv på djupet

Steg 2 kan liknas vid en storstädning. Vi gör övningar för att höja medvetenheten om vilka mönster du tar med dig in i dina relationer.  Genom medvetenhet nås både frihet och kärlek.

Anknytning - Bli medveten om de mönster som hindrar dig att leva livet som du vill leva.

Mitt bidrag - Vad kan du göra eller förändra för att bidra till en bättre relation.

Känslor - Du gör övningar för att komma närmare närmare dig själv och förstå dina känslor.

Vi ger dig 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation du alltid har längtat efter.

Låt oss vägleda dig

Praktisk information om utbildningen

Datum: Premiär Januari 2021

Längd: 3 månader

Pris:  6 200 kr

Plats: Stockholm eller Online

Under ledning av: Bea & Theodor, Relationscoacher

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Utbildningen "Master Training Individ” samt en bonus med sex månaders fri åtkomst till vår privata medlemsgrupp för att nå ut online och personligen dygnet runt, till ett värde av 1 800 kr.

Välj en av dessa vägar

LIVE

Träffas på riktigt

4 st live-event 

12 st lektioner med teori och övningar
Verktyg för att förbättra relationen
 

Kostnad per person:

6200 kr

ONLINE

När du vill, var du vill

 12 st online-lektioner med teori, övningar och verktyg.

 Verktyg för att förbättra relationen

Kostnad per person:

3200 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.