top of page
6esinnet.jpg

Lustresan

Låt dig själv djupna och varsamt expandera

Tillsammans med sexologen, Malin Drevstam, har vi tagit fram ett program för att hjälpa dig att nyfiket utforska alla de faktorer som påverkar just din sexuella upplevelse för att du lättare ska kunna sortera och börja ta små steg för att varsamt expandera och fördjupa din sexualitet.  

 

Vår erfarenhet är att många kvinnor inte vet var de ska börja leta, eller att de känner sig vilsna inför alla alternativ de ställs inför. Andra kvinnor vet inte ens vad som finns att längta efter. Den egna sexualiteten kanske aldrig fått ta plats, vilket är en förutsättning för att den skall få gro och utvecklas.

 

Vi vill därför hjälpa dig att påbörja resan mot att hitta dessa platser och lära dig mer om de förutsättningar just din sexualitet behöver för att blomstra. Vi har båda två på ett privat och professionellt plan på djupet förstått hur berikande det kan vara att vara i kontakt med vår egen sexualitet och att våga uttrycka den. Både som ett sätt att förstå vad vi inte vill eller mår bra av men framförallt för att vi ser sexualiteten som en rikedom och något som fyller våra liv med mening.

5.jpg

Från nyfikenhet till visdom ...

Lustresan är ett program i flera nivåer;

Sexuell nyfikenhet, sexuell förundran och sexuell visdom som erbjuder en start som kan passa just dig - där du är. Vill du bara nosa på ämnet eller ge dig hän fullt ut?

 

I vår kalender hittar du olika alternativ - allt ifrån en tvåtimmars kvällsföreläsning till hela helger med utrymme för både kunskap och upplevelsebaserade övningar.

 

Vågar du påbörja resan till en sexualitet som berikar ditt liv?

Kommande evenemang

Jag är så ödmjukt tacksam för den här helgen. Ni två ihop blir en fusion av alla element, vilket har känts som det viktigaste för mig. ALLT har välkomnats och fått plats på ett sätt som gjort att alla kan ha sin egen process exakt ifrån där de är!
 

Anna

- Tomas, 45 år

bottom of page