andriyko-podilnyk-YDPc6C4y6PU-unsplash.j

Kärleksresan Solo

Få en relation som du älskar...

Kärleksresan Solo är för dig som vill få kunskap och verktyg för att skapa relationer med mer kärlek. Relationer som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva.

Har du ledsnat på relationer som inte fungerar, partners som inte verkar förstå och återkommande konflikter och drama som aldrig verkar lösas...

 

Längtar du efter mer kärlek, närhet, attraktion och lekfullhet i ditt liv? Då är kärleksresan en utbildning för dig! 
 
50% av alla människor har en otrygg anknytning och har därför inte kunskapen och verktygen de behöver för att skapa hälsosamma relationer med oss själva och andra människor. 

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.
 

Det är vår övertygelse att vi alla har potentialen att skapa vår drömrelation, bara vi vet hur. 
 

Vi ger dig kunskap och verktyg för att göra det!

Är du redo att påbörja din resa?

Om du vill leva ett liv med mer kärlek behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När skaffar dig kunskap och får tillgång till rätt verktyg kan du börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva på kärlek kan förändra hela ditt liv. Våra studenter upplever ofta en fördjupad lycka och mening i sina liv. Ett ökat känsla av frihet uppstår när vi blir medvetna om våra mönster och vårt sätt att relatera. Vi går ifrån hopplöshet till förståelsen att vi har kraften att skapa det vi så länge längtat efter.

 

Vi drivs av att plocka fram nycklarna som tar dig till den där magiska platsen långt där borta, där livet vibrerar och allt känns lite enklare.

 

Låt oss tillsammans hitta nycklarna för det liv du längtar efter att leva. 

Etapp 1

Mot mer kärlek

Under den första etappen får du titta på din bild av kärlek är och hur du kan skapa mer kärlek i ditt liv. Här får du lära dig om anknytning och hur det påverkar dina kärleksrelationer du får lära dig om intimitet och vad som behövs för att skapa en trygg relation oavsett anknytningsmönster. Du får möjlighet att öppna upp dörren till djupare närhet och intimitet, och så får ni börja träna på en av de viktigaste färdigheterna, kommunikation.

Anknytning - Förstå vad du har med dig i bagaget och hur det påverkar ditt kärleksliv.  

En trygg bas - Här får du kunskap om vad som händer i ditt liv när du lär dig att skapa kärlek och trygga relationer. 

Intimitet - Personer med otrygg anknytning har en ofta omedveten rädsla för intimitet och närhet. Här tittar vi närmare på det och hur du kan göra för att öppna dörren till den intimitet du längtar efter. 

Kommunikation - Grunden i alla relationer är förmågan att kunna ha en väl fungerande kommunikation, här får den kunskap du behöver för att öva på det här i ditt eget liv. 

Etapp 3

Nya höjder

Här tränar du på att uttrycka och ge kärleken mer plats i ditt liv. Kärlek föder mer kärlek och du får värdefulla nycklar för hur du skapar en uppåtgående positiv spiral av närhet och kärlek i ditt liv. 

Konflikter - Lär dig att lösa konflikter på ett sätt som leder dig närmare snarare än driver dig längre ifrån din partner. 

Mitt jag - Kärleken börjar inifrån och i här får du viktiga verktyg för självkärlek, medkänsla och själv- omhändertagande. 

Sexualitet - Sex och lust hör till en välfungerande relation här tittar vi in på hur du kan lära känna och fördjupa din sexualitet.

Etapp 2

Ett inre äventyr

Etapp två ger dig möjlighet att skapa förutsättningar för kärleksfulla och hälsosam relationer. Du får kunskap och övningar för att höja medvetenheten om de mönster som hindrar kärleken och vad du kan göra för att ta öppna upp för mer kärlek i ditt liv. Genom medvetenhet kan nya steg mot kärlek och frihet tas.

Sårbarhet - Det här är kittet i alla våra relationer. Lär dig mer om sårbarhet och hur viktigt det är för våra relationer och hur du kan ge detta utrymme i ditt liv. 

Känslor - Att förstå och kunna uttrycka våra egna känslor skapar en trygghet i oss själva och i våra relationer. 

Behov & Gränser - Förståelse om våra behov, förmågan att uttrycka dem och modet att sätta gränser är kunskap vi måste ha om vi vill skapa kärleksfulla relationer

Dramatriangeln - Lär dig avkoda de roller som skapar obalans och drama i dina relationer. 

Vi ger dig ett träningsprogram i tre etapper med ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den kärlek du längtar efter i ditt liv.

Låt oss vägleda dig

1.png

Kostnadsfritt samtal

Boka ett 25 minuters kostnadsfritt samtal med en relationscoach där vi kan se hur hur vi kan hjälpa dig få mer inspiration, kunskap och verktyg till ditt kärleksliv

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad i tre olika etapper och innehållande totalt 12 viktiga steg. Du kan göra utbildningen med en privat coach, i grupp eller på egenhand. Vad som än passar dig och din livssituation. 

 

Kärleksresan är skapad av utbildade pedagoger och certifierade relationscoacher

 

Under ledning av: Bea, Pedagog & Relationscoach

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag...

Ge dig själv den kunskap som du längtar efter. Du kan välja på 3 olika sätt att gå denna kurs.

Platina- Här får du en egen privat relationscoach med 6 st egna samtal, du kan börja när du vill, göra kursen i din egen takt och ta dina samtal när det passar dig. Passar dig som behöver flexibilitet men ändå vill ha stöd på din resa.

Guld - Här följer du en given kursplan tillsammans med andra som gör resan samtidigt som du. Vi träffas online 6 gånger under 12 veckor (dessa träffar hålls varannan torsdag kl 19.30-21.00 med start den 9 september) Passar dig som behöver struktur och som vill få inspiration av andra som gör samma resa.

Silver - Här gör du utbildningen på egen hand, precis när du vill och hur länge du vill. Behöver du extra stöd kan du själv boka in samtal till en extra kostnad. Passar dig som vill känna dig helt fri och som som gillar att resa ensam.

Välj vilket alternativ som passar dig bäst

PLATINA

Kurs + Privat coach

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

6 st privata coaching sessioner

Nya platser från 1 september

Platserna är begränsade 

7 200 kr

GULD

Kurs + Onlineträffar

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

6 st gruppcoaching sessioner

Nästa kursstart 9 september

4 800 kr

SILVER

Kurs

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

Du gör kursen på egen hand

Nästa kursstart 9 september

2 200 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.