andriyko-podilnyk-YDPc6C4y6PU-unsplash.j

Kärleksresan Solo

Ditt drömliv väntar

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss inte kunskapen om hur vi på djupet skapar en sådan relation.

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.

Det är vår övertygelse att vi alla har potentialen att skapa vår drömrelation. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

Är du redo att påbörja din resa?

Om du vill ha en drömrelation behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva på denna typ av djupare kärlek kan förändra hela ditt liv. Våra studenter upplever ofta en fördjupad intimitet och kärlek. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår när vi blir medvetna om våra mönster och vårt sätt att relatera. Vi går ifrån hopplöshet till förståelsen att vi har kraften att skapa det vi så länge längtat efter.

 

Vi drivs av att plocka fram nycklarna som tar dig till den där magiska platsen långt där borta, där livet vibrerar och allt känns lite enklare.

 

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. Låt oss tillsammans hitta nycklarna för ett liv likt just det där.

Etapp 1

Resan börjar

Under den första etappen får du en förståelse för vad kärlek är och hur den skapas. Här får du lära dig om anknytning och hur det påverkar dina kärleksrelationer du får lära dig om intimitet och vad som behövs för att skapa en trygg relation oavsätt anknytningsmönster. ni får skapa möjlighet att öppna upp till djupare närhet och intimitet, och så får ni börja träna på en av de viktigaste färdigheterna, kommunikation.

Anknytning - Förstå vad du har med dig i bagaget och hur det påverkar alla dina kärleksrelationer. 

En trygg bas - Här får du kunskap om vad som händer när vi lär oss att skapa trygga relationer och vad som krävs.

Intimitet - Personer med otrygg anknytning har en ofta omedveten rädsla för intimitet och närhet. Här tittar vi närmare på det. 

Kommunikation - Grunden i alla relationer är förmågan att kunna ha en väl fungerande kommunikation, här får du träna på det.  

Etapp 3

Nya höjder

Här tränar ni på att uttrycka och ge kärleken mer plats i relationen. Kärlek föder mer kärlek och ni får värdefulla nycklar för hur ni skapar en uppåtgående positiv spiral av närhet och kärlek.

Dramatriangeln - Lär dig avkoda de roller som skapar obalans och drama i relationer. 

Mitt jag - Kärleken börjar inifrån och i här får du viktiga verktyg för ditt fortsatta liv. 

Sexualitet - Sex och lust hör till en välfungerande relation här tittar vi in på hur du kan lära känna och fördjupa din sexualitet.

Etapp 2

Ett inre äventyr

Etapp två ger dig möjlighet att skapa förutsättningar för en kärleksfull och hälsosam relation. Du får kunskap och övningar för att höja medvetenheten om de mönster som hindrar kärleken och vad du kan göra för att ta öppna upp för mer kärlek i ditt liv. Genom medvetenhet kan nya steg mot kärlek och frihet tas.

Sårbarhet - Det här är kittet i alla våra relationer. Lär dig mer om sårbarhet och hur du kan ge detta utrymme i ditt liv. 

Känslor - Vad kan du göra eller förändra för att bidra till en bättre relation.

Behov & Gränser - När vi har problem i våra relationer har vi ofta problem med att känna in och uttrycka behov och att sätta gränser. 

Konflikter - Kan kännas skrämmande och förödande, men när vi kan ha kärleksfulla konflikter så stärker det relationen.  

Vi ger dig 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation du alltid har längtat efter.

Låt oss vägleda dig

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad i tre olika etapper och innehållande totalt 12 viktiga steg. Du kan göra utbildningen i din egen takt, ett steg i veckan eller kanske ett i månaden, det är upp till dig och din livs situation. 

 

Kärleksresan är skapad av utbildade pedagoger och certifierade relationscoacher

Välj om du vill göra den på egen hand eller med en certifierad relationscoach.

 

Under ledning av: Bea, Relationscoach

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Utbildningen "Kärleksresan” samt en bonus med 3 månaders fri åtkomst till vår privata medlemsgrupp för att nå ut online och personligen dygnet runt, till ett värde av 900 kr.

Välj en av dessa vägar

Kurs + Privat coach

Med privat coach

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

Övningar i 3 olika nivåer

6 st privata coaching sessioner

Bonus: 

3 månaders Community (värde 1800 kr)

Kostnad per person:

8 000 kr

Kurs

På egen hand

Ett unikt utformat träningsprogram

12 st steg med teori och övningar

Övningar i 3 olika nivåer

Tillgång till en relationscoach

Bonus: 

3 månaders Community (värde 1800 kr)

Kostnad per person:

3 200 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.