fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

START: 13 SEPTEMBER
LÄNGD: 3 MÅNADER
PRIS: 6200KR
PLATS: STOCKHOLM

MASTER TRAINING INDIVID

Vill du lära dig hur du attraherar och skapar relationer fyllda av intimitet, kärlek och glädje?

 

Passa på att anmäla dig till vårt utbildnings- och träningsprogram i relationer. Vi ger dig 12 veckor av ovärderlig kunskap, konkreta verktyg och massor av träning för att skapa den relation du alltid har längtat efter.

 

Du kan gå den här utbildningen som singel eller om du befinner dig i en relation men din partner inte vill gå. Vill du gå tillsammans med din partner? Välj då vår parkurs

Starta resan mot din drömrelation

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss inte kunskapen om hur vi på djupet skapar en sådan relation.

 

Vi tänker ofta att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda. Eller så lurar vi oss själva och tänker att det blir bättre med nästa partner.

LYSSNA PÅ NÄR BEA INTERVJUAS OM KÄRLEK HÄR

Jag hade gett upp hoppet om en härlig relation. Nu ser jag fram emot att få skapa en drömrelation med en framtida partner och få bidra med allt jag fått lära mig på Training for Love.

LARS

Få den kunskap du behöver

Om du vill ha en drömrelation behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva på denna typ av djupare kärlek kan förändra hela ditt liv. Våra studenter upplever ofta en fördjupad intimitet och kärlek. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår när vi blir medvetna om våra mönster och vårt sätt att relatera. Vi går ifrån hopplöshet till förståelsen att vi har kraften att skapa det vi så länge längtat efter.

 

Training for Love Master training är en utbildning designad för att skapa en positiv uppåtgående spiral i ditt kärleksliv. Med övningar, teori och massor av kul får du verktyg för att börja avkoda dina relationsmönster och fallgropar för att ge mer plats åt det du längtar efter. Äventyr, lekfullhet, passion, närvaro och överflöd av kärlek är alla en naturligt del av en hälsosam relation. Är du redo att påbörja din resa?

FÖRÄNDRINGAR DU KAN ÅSTADKOMMA
Såhär svarar tidigare deltagare att de upplever förändringen i sin relation efter träningen:
90%
Upplever djupare kontakt med kärleken

MER SJÄLVKÄRLEK

BÄTTRE KOMMUNIKATIONSFÖRMÅGA

KONTAKT MED DINA EGNA BEHOV

STÖRRE MEDVETENHET

KOLL PÅ DINA DRÖMMAR OCH VISIONER

Wow, är allt jag kan säga om den här kursen!
CAMILLA
ENKLA METODER STORA RESULTAT
Kärleken är inte bara för några få utvalda. Alla kan steg för steg lära sig att leva i mer kärlek och bättre relationer. En sån här utbildning kommer att påverka alla dina relationer till det bättre också relationen till dig själv där allt börjar. Vi har skapat en steg för steg utbildning där du under 12 veckor tillsammans med andra får lära dig hur du skapar mer kärlek och lycka i ditt liv.
Mellan träffarna får du varje vecka nya övningar. Du tränar i din egen vardag med suport av oss. När vi träffas följer vi upp föregående veckors övningar och ger dig ytterligare verktyg till din relations-verktygslåda.
MODUL 1
KÄRLEK
Under de första fyra veckorna bygger ni en stabil grund för resten av träningsprogrammet. Du gör övningar för att komma närmare närmare dig själv och kärleken.
KÄRLEKENS DNA
RÄDSLA FÖR INTIMITET
GRÄNSER
MODUL 2
SJÄLVKÄNNEDOM
Modul 2 kan liknas vid en storstädning. Vi gör övningar för att höja medvetenheten om vilka mönster du tar med dig in i dina relationer.  Genom medvetenhet nås både frihet och kärlek.

MEDBEROENDE
MITT BIDRAG TILL RELATIONEN
KÄNSLOR
MODUL 3
MÅL & VISIONER
I modul 3 arbetar vi vidare med att skapa en tydlig bild av vilken form av kärlek du vill attrahera in i din relation och vilka steg du kan ta efter dessa tre månader.
LEV I KÄRLEK
VISION & VÄRDERINGAR
ATT FORTSÄTTA PROCESSEN

DET HÄR INGÅR

GRUPPTRÄNING

Träningen görs i grupp och du kan samarbeta, få hjälp och dela framgångar med de andra deltagarna.

ONLINE

Du får tillgång till allt kursmaterial online på träningshemsidan. Gör övningar och uppgifter när det passar dig.

FYSISKA TRÄFFAR

Gruppen träffas en gång i månaden och följer upp er process och ger stöd inför kommande månad.

ÖVNINGAR

Du skapar förändring genom att aktivt göra övningar. Du får nya övningar varje vecka under träningens alla 12 veckor.

LYSSNA SJÄLV

Du får tillgång till modulens ``huvudföreläsning`` på kursens studentsida, så du kan repetera.

FRÅGOR & SVAR

Du kan när som helst ställa frågor och få hjälp mellan träffarna via hemsidan.

Följ med på resan mot djupare kärlek.

VAD SÄGER ANDRA?

Bea – Utbildningsansvarig

BEA är utbildad pedagog, relations- och medberoendecoach samt CSS (certifierad sexberoendespecialist). Hon har en bakgrund inom ledarskap- och kommunikation där hon arbetat för några av Sveriges största företag. Hon är författare till boken, ”Det är inte magi – det är energi. Om konsten att facilitera stora grupper och att skapa varaktig utveckling hos företag och organisationer.

Praktisk information

Vilka kan göra Training for Love Master Training

Vi vänder oss till dig som vill leva i en kärleksfull åtagen relation. Om du är singel eller lever i en relation där din partner inte är med på tåget spelar ingen roll. Våra verktyg kan användas av alla. Det viktiga är att DU vill börja ta stegen in i en lyckligare relation.

Datum och tider

En söndag i månaden, kl 10.30 – 16.30.

Datum för våren 2020 är:

Söndagar: 2 februari, 1 mars, 29 mars, 3 maj

Pris

6 200 kr, varav 800kr är ej återbetalningsbar anmälningsavgift.
Vill du kan du alltid dela upp din betalning.

Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.

Upplägg

Under 3 månader kommer vi hjälpa dig att bygga en behövlig plattform för dina relationer. Vi träffas fyra söndagar under en termin. Vid varje träff får du ett antal verktyg med dig hem som som skall träna på under den kommande månaden. Det är viktigt att du kommer på de fysiska träffarna och är åtagen att avsätta tid till din egen utveckling.

Plats

Utbildningen hålls på Mamita Sthlm. I en vacker yogalokal i centrala Stockholm.

Språk

Svenska

Bokningsvillkor

I en vacker miljö

Vi håller våra kurser på vackra Mamita i centrala Stockholm.

Vi ger våra råd, tips och information om hur du kan utveckla dina relationer.

Vanliga frågor

JAG KAN INTE VARA MED PÅ ALLA TRÄFFARNA. KAN JAG GÖRA TRÄNINGEN I ALLA FALL?

Ja, du kan gå träningen i alla fall. Men du bör inte vara borta mer än en gång. Vi lägger upp övningar på vår kurshemsida där du kan logga in och få den information du behöver. Mellan träffarna görs träningen online vilket gör att du kan följa träningen även om ni missar en av våra fysiska träffar.

HUR MYCKET TID TAR TRÄNINGEN?

De fysiska träffarna är 5,5 timmar, en söndag i månaden. Kl 10.00-16.30. Räkna dessutom med att lägga 10-20 minuter om dagen på de övningar som du får mellan träffarna.

KAN NI LOVA EN FÖRÄNDRING?

Den förändring du når beror på det arbete du lägger ner. De som gör träningen viktig och gör övningarna helhjärtat är de som når bäst resultat.

VILKEN ÅLDER KAN MAN VARA FÖR ATT GÖRA TRÄNINGEN?

Vi har studenter som är i mellan 20-75 år gamla. Träningen fungerar oavsett ålder.

VI HAR VARIT TILLSAMMANS I 30 ÅR, KAN VI GÅ TRÄNINGEN?

På träningen finns de som är singlar och de som lever i en relation men vars partner inte vill gå. Träningen fungerar lika bra i båda fallen.

MÅSTE JAG DANSA NAKEN MED ANDRA?

Haha, nej. Ingen naken disco på denna träning 🙂 Det här är inte en träning för att tänja på gränser. eller öppna upp relationen. Alla övningar på träningen är frivilliga och om något känns obekvämt kan du alltid ändra eller avstå så att det känns rätt för dig.

Vi arbetar aktivt med att hjälpa dig känna i dig själv och våga uttrycka dina gränser.

ÄR TRAINING FOR LOVE BARA FÖR DEM SOM HAR PROBLEM I SIN RELATION?
Man kan absolut gå vår Master Training för att göra något bra till något ännu bättre! De som går hos oss har blandad bakgrund. Vissa upplever få eller inga problem och andra upplever mer problem. Men gemensamt är att oavsett var man är så kan man alltid jobba på de aspekter där man kan bli bättre. Man kan likna det vid att skulptera fram en vacker staty. Ibland använder man ett grovt sandpapper för att slipa bort ojämnheter och ibland använder man det finaste sandpappret man har och bara polerar fram en jämn och vacker yta.
På träningen jobbar vi mycket med att medvetandegöra våra egna relationsmönster och hur vi kan skapa mer kärlek i våra liv. Vår Master Training är utformat just som ett träningsprogram där målet är att du själv ska kunna fortsätta din resa mot mer kärlek och glädje. efteråt och göra er relation bättre och bättre.
VILKA FÖRKUNSKAPER KRÄVS?

Inga.

KAN JAG DELA UPP BETALNINGEN?

Ja. Det ordnar vi. Meddela oss när du anmäler dig så ordnar vi det.

INTE RIKTIGT SÄKER ÄN…?

Ring oss gärna:

Bea: 070-642 54 10

Theodor: 070-29 59 945

Är du redo att påbörja resan mot djupare kärlek?
Anmälan

 

Vill du dela upp betalningen? Det kan vi ordna utan extra kostnad för dig. Fyll i här hur du önskar dela upp betalningen så kontaktar vi dig efter vi fått in din anmälan.

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.