Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

TA STEGET MOT DIN DRÖMRELATION

Starta resan mot din drömrelation

Kärleksfulla och hälsosamma relationer är mångas dröm. Att få leva i en härlig relation med kärlek, attraktion, näring och lekfullhet. En relation som utvecklar oss och tar oss närmare den person vi vill vara och det liv vi vill leva. Fysiskt, psykiskt, socialt och andligt.

 

Men trots denna djupa längtan efter kärlek har många av oss ingen kunskap om hur vi på djupet skapar och förändrar våra relationer.

 

Vi kanske tänker att det ska lösa sig av sig själv, eller att om vår partner bara ändrade sig så skulle det bli annorlunda, eller att det nog vore bättre någon annanstans.

Jag hade gett upp hoppet om en härlig relation. Nu ser jag fram emot att få skapa en drömrelation med en framtida partner och få bidra med allt jag fått lära mig på Training for Love.

LARS

Få den kunskap du behöver

Om du vill lära dig att ha djupa relationer behöver du göra på samma sätt som när du vill lära dig någon annan färdighet. Ta musik, målning eller golf till exempel. När du kommer till den här förståelsen och börjar träna på riktigt, då kan du börja skapa magiska relationer, intimitet och kärlek.

 

Att öva denna typ av djupare kärlek kan förvandla ett förhållande till en katalysator för andlig tillväxt. Då två människor ägnar sig åt att öva fördjupad intimitet, sanning och kärlek tillsammans, blir deras respektive gåvor till världen tydligare. Ett ökat flöde av lycka och frihet uppstår, tillsammans med helande och en djup känsla av samband och kärlek för sig själv, varandra och livet.

 

Training for Love Master training är en utbildning designad för att skapa en positiv uppåtgående spiral i ett förhållande. Med övningar, teori och massor av kul får du verktyg för att börja avkoda dina relationsmönster och fallgropar för att ge mer plats åt det du längtar efter. Äventyr, lekfullhet, passion, närvaro och överflöd av kärlek är alla en naturligt del av en hälsosam relation. Är du redo att påbörja din resa?

FÖRÄNDRINGAR DU KAN ÅSTADKOMMA

Såhär svarar tidigare deltagare att de upplever förändringen i sin relation efter träningen:
90%
Upplever djupare kontakt med kärleken

MER SJÄLVKÄRLEK

BÄTTRE KOMMUNIKATIONSFÖRMÅGA

KONTAKT MED DINA EGNA BEHOV

STÖRRE MEDVETENHET

KOLL PÅ DINA DRÖMMAR OCH VISIONER

Wow, är allt jag kan säga om den här kursen!
CAMILLA

ENKAL METODER – STORA RESULTAT

Training for Love Master Training ett 12 veckors träningsprogram där du får kunskap och övningar som syftar till att skapa en positiv spiral i ditt kärleksliv. Oavsett på vilken nivå du börjar och vilka erfarenheter du har sedan  tidigare riktar övningarna in sig på att skapa mer självkärlek, bättre kommunikation, närhet, omsorg, medvetenhet, lekfullhet och förståelse. Alla värdefulla kunskaper i byggandet av en kärleksfull relation.
En gång i månaden, träffas också gruppen fysiskt i en lokal i centrala Stockholm för att gå igenom teori, övningar och  frågor.
Mellan träffarna får du varje vecka nya övningar. Du har tillgång till allt material, alla övningar och ett support forum online är du kan ställa frågor mellan träffarna .
Training for Love Master Traning görs både som onlinekurs och fysisk kurs samtidigt. På så sätt tränar du mellan gångerna vi träffas och uppnår maximal utveckling under utbildningen.

MODUL 1

KÄRLEK

Under de första fyra veckorna bygger ni en stabil grund för resten av träningsprogrammet. Du gör övningar för att komma närmare närmare dig själv och kärleken.
SJÄLVFÖRTROENDE
SÅRBARHET
STORHETEN I EN RELATION

MODUL 2

SJÄLVKÄNNEDOM

Modul 2 kan liknas vid en storstädning. Vi gör övningar för att höja medvetenheten om vilka mönster du tar med dig in i dina relationer.  Genom medvetenhet nås både frihet och kärlek.

MEDBEROENDE
MITT BIDRAG TILL RELATIONEN
KÄNSLOR

MODUL 3

MÅL & VISIONER

I modul 3 arbetar vi vidare med att skapa en tydlig bild av vilken form av relation du vill attrahera in i din relation och vilka steg du kan ta efter dessa tre månader.
LEV I KÄRLEK
VISION & VÄRDERINGAR
ATT FORTSÄTTA PROCESSEN

DET HÄR INGÅR

GRUPPTRÄNING

Träningen görs i grupp och du kan samarbeta, få hjälp och dela framgångar med de andra deltagarna.

ONLINE

Du får tillgång till allt kursmaterial online på träningshemsidan. Gör övningar och uppgifter när det passar dig.

FYSISKA TRÄFFAR

Gruppen träffas en gång i månaden och följer upp er process och ger stöd inför kommande månad.

ÖVNINGAR

Du skapar förändring genom att aktivt göra övningar. Du får nya övningar varje vecka under träningens alla 12 veckor.

LYSSNA SJÄLV

Du kan lyssna på inspelningar av allt material mellan gångerna så att du inte glömmer något.

FRÅGOR & SVAR

Du kan när som helst ställa frågor och få hjälp mellan träffarna via hemsidan.

Följ med på resan mot djupare kärlek.

VAD SÄGER ANDRA?

Bea & Theodor

Vi befann oss i Berlin på en häftig jubileumsfest som en vän till Bea anordnade. Vi hade oskyldigt dejtat ett tag och innan dess varit vänner. Men den där helgen i Berlin gick vi in i en ny fas i vår relation. Tror det var Bea som ställde frågade, när vi gick där i alléen. – Vill du träna på kärlek med mig? Vill du ha en andlig relation där vi växer och hjälper varandra att utvecklas?

Praktisk information

Vilka kan göra Training for Love Master Training

Vi vänder oss till dig som vill leva i en kärleksfull åtagen relation. Om du är singel eller lever i en relation där din partner inte är med på tåget spelar ingen roll. Våra verktyg kan användas av alla. Det viktiga är att DU vill börja ta stegen in i en lyckligare relation.

Datum och tider

En söndag i månaden, kl 10.30 – 16.30.

Datum för våren 2020 är:

Söndagar: 2 februari, 1 mars, 29 mars, 3 maj

Pris

6 200 kr, varav 800kr är ej återbetalningsbar anmälningsavgift.

Vid fakturering till företag tillkommer moms på ovanstående belopp.

Upplägg

Under 3 månader kommer vi hjälpa dig att bygga en behövlig plattform för dina relationer. Vi träffas fyra söndagar under en termin. Vid varje träff får du ett antal verktyg med dig hem som som skall träna på under den kommande månaden. Det är viktigt att du kommer på de fysiska träffarna och är åtagen att avsätta tid till din egen utveckling.

Plats

I en vacker lokal i centrala Stockholm
Adress meddelas vid anmälan.

Språk

Svenska

Bokningsvillkor

Vanliga frågor

VI KAN INTE VARA MED PÅ ALLA TRÄFFARNA. KAN VI GÖRA TRÄNINGEN I ALLA FALL?

Ja, du kan gå träningen i alla fall. Men du bör inte vara borta mer än en gång. Vi lägger upp övningar på vår kurshemsida där du kan logga in och få den information du behöver. Mellan träffarna görs träningen online vilket gör att du kan följa träningen även om ni missar en av våra fysiska träffar.

HUR MYCKET TID TAR TRÄNINGEN?

De fysiska träffarna är 5,5 timmar, en söndag i månaden. Kl 10.00-16.30. Räkna dessutom med att lägga 10-20 minuter om dagen på de övningar som du får mellan träffarna.

KAN NI LOVA EN FÖRÄNDRING?

Den förändring du når beror på det arbete du lägger ner. De som gör träningen viktig och gör övningarna helhjärtat är de som når bäst resultat.

VILKEN ÅLDER KAN MAN VARA FÖR ATT GÖRA TRÄNINGEN?

Vi har studenter som är i mellan 20-75 år gamla. Träningen fungerar oavsett ålder.

VI HAR VARIT TILLSAMMANS I 30 ÅR, KAN VI GÅ TRÄNINGEN?

På träningen finns de som är singlar och de som lever i en relation men vars partner inte vill gå. Träningen fungerar lika bra i båda fallen.

MÅSTE JAG DANSA NAKEN MED ANDRA?

Haha, nej. Ingen naken disco på denna träning 🙂 Det här är inte en träning för att tänja på gränser. eller öppna upp relationen. Alla övningar på träningen är frivilliga och om något känns obekvämt kan du alltid ändra eller avstå så att det känns rätt för dig.

Vi arbetar aktivt med att hjälpa dig känna i dig själv och våga uttrycka dina gränser.

ÄR TRAINING FOR LOVE BARA FÖR DEM SOM HAR PROBLEM I SIN RELATION?
Man kan absolut gå vår Master Training för att göra något bra till något ännu bättre! De som går hos oss har blandad bakgrund. Vissa upplever få eller inga problem och andra upplever mer problem. Men gemensamt är att oavsett var man är så kan man alltid jobba på de aspekter där man kan bli bättre. Man kan likna det vid att skulptera fram en vacker staty. Ibland använder man ett grovt sandpapper för att slipa bort ojämnheter och ibland använder man det finaste sandpappret man har och bara polerar fram en jämn och vacker yta.
På träningen jobbar vi mycket med att medvetandegöra våra egna relationsmönster och hur vi kan skapa mer kärlek i våra liv. Vår Master Training är utformat just som ett träningsprogram där målet är att du själv ska kunna fortsätta din resa mot mer kärlek och glädje. efteråt och göra er relation bättre och bättre.
VILKA FÖRKUNSKAPER KRÄVS?

Inga.

INTE RIKTIGT SÄKER ÄN…?

Ring oss gärna:

Bea: 070-642 54 10

Theodor: 070-29 59 945

Är du redo att påbörja resan mot djupare kärlek?
Anmälan

 

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.