samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jp

En ny frihet

Är du medberoende?

Vår utbildning är gjord för att du ska kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i medberoende. Du får lära dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut. Du får verktygen du behöver för att göra en förändring. Och du får hjälp av en certifierad medberoendecoach och andra elever att hitta vad du behöver för att påbörja den förändring du vill göra direkt.

Medberoende är ett komplext problem med många olika mönster. När vi som barn inte får våra behov tillgodosedda så skapar vi strategier och beteenden för att skydda oss själva eller för att som barn överleva i den “näringsbrist” vi upplever.

 

I stora drag handlar det om att man som medberoende på olika sätt går in i anpassning och kontroll för att få en känsla av tillhörighet och trygghet. Dessa mönster bär vi med oss som vuxna och de blir ofta som ett andra skinn. Vi märker inte ens att vi hela tiden skyddar oss mot omvärlden.

Vecka 1 & 2

Medberoendets mönster

Under de två första veckorna får du lära känna dig själv bättre och öppna upp dörren till ditt medberoende. Du få arbeta med att medvetandegöra hur medberoendet ser ut just i ditt liv och hur du kan känna igen de mönster och roller som hindrar dig att leva livet fullt ut.

Vecka 5 & 6

Säg ja till dig själv

Som medberoende får ofta den inre kritikern ta mest plats i våra liv vilket bidrar till vår negativa spiral av lidande. Lär dig bryta den spiralen genom självmedkänsla och sunda gränser. För att ge dig själv tillbaka tryggheten och glädjen i ditt liv. 

Vecka 3 & 4

Känslor & behov

Under dessa veckor får du verktyg för att börja blicka inåt och börja bygga en relation till dig själv. Som medberoende ger vi ofta upp oss själva vilket gör att vi slutar att känna vad vi vill och vad vi behöver. Här får du hjälp genom föreläsningar och övningar att komma i kontakt med dina känslor och dina behov och hur du tar hand om dig. 

Vecka 7 & 8

Din dörr ut till livet

De här veckorna får du träna på det som skapar närhet i vår relation till oss själva och andra. Sårbarhet och värderingar är kittet i våra relationer och det ger oss en inre kompass och som får livet att vibrera så där skönt som vi längtar efter. Här gör du också ett fortsatta åtagande till dig själv. Ett åtagande att leva det liv du vill leva. 

Du kommer under 8 veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur du kan göra för att bryta dina mönster. 

Upplägg

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad av utbildade pedagoger och certifierade medberoendecoacher. 


Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

tillgång till den frihet och den kärlek som du på djupet längtar efter.

Se vad som ingår

KÖP LOSS

En ny frihet

8 veckors utbildning med teori och övningar

Studera i din egen takt

Betala en gång, få tillgång för alltid

Kostnad per person:

3200 kr

Du skickas vidare till vår utbildningsplattform

PRENUMERERA

En ny frihet

8 veckors utbildning med teori och övningar

Studera i din egen takt

Online-träffar med coach varje månad

Supportgrupp ingår (värde 299kr/månad)

Ingen bindningstid

Kostnad per person:

699 kr/mån

Du skickas vidare till vår utbildningsplattform

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.