top of page
samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jp

Upplev en ny frihet och fördjupad självkännedom

Lever du det liv du vill leva?

Känner du att du sitter fast, att du spenderar mer tid åt det andra vill göra än att leva ditt egna liv? Kanske känner du också att du förlorat din glädje och att du känner förvirring i vem du verkligen är. 

När vi sitter fast i ett medboeroende så påverkas alla delar av vårt liv. Vårt självförtroende försämras, vi förlorar kontakten med vår magkänsla och vår intuition, vår fysiska och psykiska hälsa försämras och vi vet tillslut inte vem vi egentligen är. 

 

Vi börjar betala med våra egna liv.

 

Medberoende är ett komplext problem med många olika mönster. Man kan bära på de sedan barnsben eller utveckla de i vuxen ålder. Du behöver inte ha en relation till en person med en beroendeproblematik t ex alkohol eller droger för att vara medberoende. Det kan utvecklas i alla fall. 

De här mönstren blir tillslut så normalt att vi inte ens tänker på att det påverkar vårt liv både fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt. 

Men det finns en väg ut, det behöver inte vara som det alltid har varit. 

Ta första steget redan idag!

tim-marshall--4T9KZfc4tA-unsplash.jpg
alexander-vasilchikov-_5PmXYGatwg-unspla
pexels-cottonbro-4009760.jpg

Ge dig själv den frihet du förtjänar!

Vår utbildning är gjord för att du ska bli medveten om och kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i ditt medberoende. Under 8 veckor får du teori i form av föreläsningar som hjälper dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut. Du får också varje vecka övningar och olika verktyg som hjälper dig att börja skapa det liv som du verkligen vill leva.

 

Utbildningen är skapad av certifierad medberoendecoacher och pedagoger och du kan när som helst be om hjälp och råd. 

Vecka 1 & 2

Medberoendets mönster

Under de två första veckorna får du lära känna dig själv bättre och öppna upp dörren till ditt medberoende. Du få hjälp med att se hur medberoendet ser ut i ditt liv och hur du kan känna igen de mönster och roller som hindrar dig att leva livet fullt ut.

Vecka 5 & 6

Säg ja till dig själv

Som medberoende får ofta den inre kritikern ta mest plats i våra liv vilket bidrar till vår negativa spiral av lidande. Lär dig bryta den spiralen genom självmedkänsla och sunda gränser. För att ge dig själv tillbaka tryggheten och glädjen i ditt liv. 

Vecka 3 & 4

Känslor & behov

Under dessa veckor får du verktyg för att börja blicka inåt och börja bygga en relation till dig själv. Som medberoende ger vi ofta upp oss själva vilket gör att vi slutar att känna vad vi vill och vad vi behöver. Här får du hjälp genom föreläsningar och övningar att komma i kontakt med dina känslor och dina behov och hur du tar hand om dig. 

Vecka 7 & 8

Din dörr ut till livet

De här veckorna får du träna på det som skapar närhet i vår relation till oss själva och andra. Sårbarhet och värderingar är kittet i våra relationer. Det ger oss en inre kompass som får livet att vibrera så där skönt som vi längtar efter. Här gör du också ett fortsatta åtagande till dig själv. Ett åtagande att leva det liv du vill leva. 

Du kommer under 8 veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur du kan göra för att bryta dina mönster. 

Låt oss hjälpa dig

Så här går det till...

Det här online-träningsprogrammet är för dig som är redo att ta tag i dina relationsproblem och är villig att göra jobbet. 

Programmet görs i den takt som passar dig.Du kan göra det helt själv eller boka på privat coaching när du själv känner att du behöver. 

Du betalar en månadsavgift på 599 kr för den tid du gör utbildningen. Vi kör inte med några bindningstider.

 

Du får lektioner med viktig kunskap och övningar som gör att du direkt kan börja skapa en förändring i ditt eget liv.

Vi använder en plattform där du får tillgång till allt material dygnet runt. Här finns också tillgång till löpande support av oss, allt för att du verkligen ska lyckas.

 

Utbildningen är skapad av Bea som är utbildad Pedagog & Relationscoach

Här kan du läsa våra bokningsvillkor

Börja förändringen redan idag...

Som medlem hos oss får du tillgång till alla våra relations-träningsprogram. Dessa finns både för er som par och för dig som är singel eller har en partner som inte vill träna. Programmen ger dig den kunskap och de övningar du behöver för att skapa den relation du längtar efter. Som medlem får du också gå på live-pass med våra relationscoacher. Du får också möjlighet att inspireras och lära av andra medlemmar, både par och singlar.

Varför inte anmäla dig nu, när du har det i tankarna?

Medlemskap

Training for Love

Tillgång till alla våra träningsprogram

Övningar för att förbättra ditt kärleksliv

Livepass med våra relationscoacher

Inbjudan till medlemsföreläsningar

Inspiration & Support

Kostnad per månad:

599 kr

Du skickas vidare till vår externa onlineplattform

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

bottom of page