samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jp

En ny frihet

Lever du det liv du vill leva?

Känner du att du sitter fast, att du spenderar mer tid åt det andra vill göra än att leva ditt egna liv? Kanske känner du också att du förlorat din glädje och att du känner förvirring i vem du verkligen är. 

När vi sitter fast i ett medboeroende så påverkas alla delar av vårt liv. Vårt självförtroende försämras, vi förlorar kontakten med vår magkänsla och vår intuition, vår fysiska och psykiska hälsa försämras och vi vet tillslut inte vem vi egentligen är. 

 

Vi börjar betala med våra egna liv.

 

Medberoende är ett komplext problem med många olika mönster. Man kan bära på de sedan barnsben eller utveckla de i vuxen ålder. Du behöver inte ha en relation till en person med en beroendeproblematik t ex alkohol eller droger för att vara medberoende. Det kan utvecklas i alla fall. 

De här mönstren blir tillslut så normalt att vi inte ens tänker på att det påverkar vårt liv både fysiskt, psykiskt, mentalt och andligt. 

Men det finns en väg ut, det behöver inte vara som det alltid har varit. 

Ta första steget redan idag!

tim-marshall--4T9KZfc4tA-unsplash.jpg
alexander-vasilchikov-_5PmXYGatwg-unspla
pexels-cottonbro-4009760.jpg

Ge dig själv den frihet du förtjänar!

Vår utbildning är gjord för att du ska bli medveten om och kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i ditt medberoende. Under 8 veckor får du teori i form av föreläsningar som hjälper dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut. Du får också varje vecka övningar och olika verktyg som hjälper dig att börja skapa det liv som du verkligen vill leva.

 

Utbildningen är skapad av certifierad medberoendecoacher och pedagoger och du kan när som helst be om hjälp och råd. 

1.png

Gratis samtal

Boka in dig/er på ett inledande samtal där vi kan se hur hur vi kan hjälpa er få mer inspiration, kunskap och energi till er relation. 

1.png

Kostnadsfritt samtal

Boka ett 20 minuters kostnadsfritt samtal med en relationscoach där vi kan se hur hur vi kan hjälpa er få mer inspiration, kunskap och energi till er relation. 

Vecka 1 & 2

Medberoendets mönster

Under de två första veckorna får du lära känna dig själv bättre och öppna upp dörren till ditt medberoende. Du få hjälp med att se hur medberoendet ser ut i ditt liv och hur du kan känna igen de mönster och roller som hindrar dig att leva livet fullt ut.

Vecka 5 & 6

Säg ja till dig själv

Som medberoende får ofta den inre kritikern ta mest plats i våra liv vilket bidrar till vår negativa spiral av lidande. Lär dig bryta den spiralen genom självmedkänsla och sunda gränser. För att ge dig själv tillbaka tryggheten och glädjen i ditt liv. 

Vecka 3 & 4

Känslor & behov

Under dessa veckor får du verktyg för att börja blicka inåt och börja bygga en relation till dig själv. Som medberoende ger vi ofta upp oss själva vilket gör att vi slutar att känna vad vi vill och vad vi behöver. Här får du hjälp genom föreläsningar och övningar att komma i kontakt med dina känslor och dina behov och hur du tar hand om dig. 

Vecka 7 & 8

Din dörr ut till livet

De här veckorna får du träna på det som skapar närhet i vår relation till oss själva och andra. Sårbarhet och värderingar är kittet i våra relationer. Det ger oss en inre kompass som får livet att vibrera så där skönt som vi längtar efter. Här gör du också ett fortsatta åtagande till dig själv. Ett åtagande att leva det liv du vill leva. 

Du kommer under 8 veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur du kan göra för att bryta dina mönster. 

Låt oss hjälpa dig

Praktisk information om utbildningen

Den här utbildningen är skapad av utbildade pedagoger och certifierade medberoendecoacher. 

Du kan göra utbildningen helt själv eller tillsammans med en certifierad medberoenden coach. 


Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Med egen coach- Här får du en egen privat relationscoach med 5 st egna samtal, du kan börja när du vill, göra kursen i din egen takt och ta dina samtal när det passar dig.
Det här paketet passar dig som behöver flexibilitet men ändå vill ha stöd på din resa

På egen hand- Här gör du utbildningen på egen hand, precis när du vill och hur länge du vill. Behöver du extra stöd kan du själv boka in samtal till en extra kostnad.
Det här alternativet passar dig som har eget driv, vill känna dig helt fri och som som gillar att resa ensam.

Se vad som ingår

Kurs + Privat Coachning

Med egen coach

Ett unikt utformat träningsprogram 

8 tydliga steg

Varje steg innehåller teori och övningar

Verktyg för att förändra ditt liv

5 st privata coachinsessioner

Studera i din egen takt

Kostnad:

6 400 kr

Kurs

På egen hand

Ett unikt utformat träningsprogram 

8 tydliga steg

Varje steg innehåller teori och övningar

Verktyg för att förändra ditt liv

Studera i din egen takt

Kostnad:

2 400 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.