samuel-scrimshaw-rJc1RioyERQ-unsplash.jp

En ny frihet

Är du medberoende?

Vår utbildning är gjord för att du ska kunna ändra de beteenden som håller dig kvar i medberoende. Du får lära dig att se och förstå hur ditt medberoende ser ut. Du får verktygen du behöver för att göra en förändring. Och du får hjälp av lärare och andra elever att hitta vad du behöver för att påbörja den förändring du vill göra direkt.

Medberoende är ett komplext problem med många olika mönster. När vi som barn inte får våra behov tillgodosedda så skapar vi strategier och beteenden för att skydda oss själva eller för att som barn överleva i den “näringsbrist” vi upplever.

 

I stora drag handlar det om att man som medberoende på olika sätt går in i anpassning och kontroll för att få en känsla av tillhörighet och trygghet. Dessa mönster bär vi med oss som vuxna och de blir ofta som ett andra skinn. Vi märker inte ens att vi hela tiden skyddar oss mot omvärlden.

Vecka 1 & 2

Medberoendets mönster

Du får bekanta dig med gruppen och börja öppna upp dörren till ditt eget medberoende. Under veckan så får du arbeta med att medvetandegöra hur medberoendet ser ut just i ditt liv och hur du kan känna igen de mönster och draman som hindrar dig att leva livet som du vill leva.

Vecka 5 & 6

Säg ja till dig själv

Som medberoende får ofta den inre kritikern ta mest plats i våra liv och det gör att vi håller oss själva fångna i vårt eget fängelse. Lär dig att sätta gränser  mot dig själv och andra. Gränser är en viktig del av att bygga hälsosamma relationer till oss själva och andra människor.

Vecka 3 & 4

Din unika person

Blicka inåt och börja bygg en relation till dig själv. Som medberoende ger vi ofta upp oss själva vilket gör att vi slutar att känna vad vi vill och vad vi behöver. Här får du hjälp genom föreläsningar och övningar att blicka inåt till din unika person.

Du får också lära dig om interna gränser och hur det ger dina känslor och dina behov mer utrymme i ditt liv.

Vecka 7 & 8

Din dörr ut till livet

Sårbarhet är det första vi tittar efter hos andra och det sista vi vill att andra skall se i oss. Det är kittet i våra relationer och det som får livet att vibrera så där skönt som vi längtar efter.

 

Det är här du gör ditt fortsatta åtagande till dig själv. Ett åtagande att leva det liv du vill leva. Nu är de första viktiga stegen gjorda och du får här summera och ställa in din kompass för din fortsatta resa.

Du kommer under dessa 8 veckor att få förståelse för medberoendets problematik och hur det specifikt ser ut i ditt liv. 

Upplägg

Praktisk information om utbildningen

Datum (Lärarledd): 27 oktober (nästa start 19/1 2021)

Datum (Online): Löpande, starta när du vill.

Tisdagar 19.00-20.30

Plats: Vårt zoom video rum

Under ledning av: Bea 

Läs våra bokningsvillkor

Starta din resa idag och få...

Utbildningen "En ny frihet” samt en bonus med sex månaders fri åtkomst till vår privata medlemsgrupp för att nå ut online och personligen dygnet runt, till ett värde av 1 800 kr.

Välj en av dessa vägar

LÄRARLEDD

Träffas på riktigt

8 veckors kurs med 8 st lärarledda online lektioner med teori och övningar.

6 mån fritt medlemskap i vårt online community till ett värde av 1 800kr

Kostnad per person:

4800 kr

ONLINE

När du vill, var du vill

8 st lektioner med teori och övningar.

6 mån fritt medlemskap i vårt online community till ett värde av 1 800kr

Kostnad per person:

3200 kr

En viktig insikt vi fått är att det vi lägger in i vår träning faktiskt är lösningen på våra relationsproblem, vilket betyder att inga relationsproblem ska vara orsak till att vi inte engagerar oss i vår kärleksträning.

- Helena & Magnus Svensson, Sambos med 2 barn.

Vill du bli en del av gänget ?

Prenumerera för att ta del av våra verktyg, tankar och mycket mer!

©2020 Training for love. Design av Made by Media.