fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Me, myself and I – Övning vecka 8

UPPGIFT – Heja mig!

Summering i gruppen av dessa 8 veckor.
Skriv ner,
3 saker jag har klarat av de här 8 veckorna
3 kärleksfulla saker jag har gjort för mig själv
3 löften jag har givit mig själv som jag också har hållit
3 saker jag har gjort för att visa mig själv kärlek och respekt

UPPGIFT – DEJT DAGS

Nu är det dags att fira det du givit dig själv och arbete du har gjort under dessa 8 veckor. Ta med dig själv ut på dejt. Dejten skall vara minst två timmar och du skall göra något du verkligen tycker om. Åk till stranden, gå på ditt favorit café, leta upp en loppis, sy nått kreativt, gå i skogen och ta med fika, åk på utflykt, måla, lär dig något nytt… Gör något du tycker är kul! Vad du än gör så gör det själv. Du med dig själv.

UPPGIFT – Vision board

Det är dags att avsluta dessa veckor genom att göra en Vision board på ditt önskade liv.  

Vision board är ett kollage av inspirerande ord, citat och bilder. Det viktiga är att du vågar drömma fritt (och stort!) utan att låta dig påverkas av jantelagen eller andra begränsningar!

När du visualiserar det liv du vill uppnå, sänder du ut de vibbarna till din omgivning. Oavsett om du tror på detta eller inte, så har tidigare forskning visat att visualisering fungerar.

Samla bilder och texter/ord som motiverar dig – det är viktigt att du utgår utifrån dina drömmar och vad du vill uppnå i ditt liv. Du kan hitta dessa bilder i tidningar eller på nätet, som du sedan skriver ut.

När du känner att du har de bilder som peppar dig ska du klistra upp dem. Använd en affisch, ett stort papper eller ett litet vykort – egentligen vad som helst så länge det tilltalar dig.

Sätt in pappret i en fin ram för att göra det mer tilltalande att titta på. Häng upp tavlan på en plats där du ofta ser den eller ha bilden med dig i väskan.  Ta gärna någon minut varje morgon för att kolla på den och påminna dig själv om dina mål och drömmar.

Bilderna kan symbolisera:
Hur du vill må
Vad du vill ha för relationer
Vad du vill arbeta med
Vad du vill göra på din fritid
Hur du vill att ditt hem skall se ut
Hur du vill uttrycka din kreativitet
Vilken form av kontakt du vill ha med livet