fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Vision & Värderingar

VISION & VÄRDERINGAR

PRAKTISK INFO

Datum: 13 juni
Kategori: Par
Längd: 1 dag
Pris: 1500 kr per person
Plats: Stockholm

WORKSHOP BESKRIVNING

Vill vi fördjupa vår relation och vår kärlek så behöver vi titta på vilka värderingar som råder och vilka vi faktiskt vill ha. Det finns alltid värderingar, frågan är bara om de är medvetna eller inte.

Värderingarna definierar vårt grundläggande synsätt. De är en förutsättning för att skapa ett kärleksfullt och utvecklande parskap. De formar våra beteenden, påverkar hur vi lever och vilka beslut vi tar.  Det är som en stabil husgrund. Något vi kan bygga precis vad som helst på. (Vår vision) Vart vill vi och hur skall vi ta oss dit?

Värderingarna fungerar som en kompass för vad som är rätt och fel – hur vi ska bete oss i olika situationer. Dom styr vårt hur.

Om vi någon gång i relationen tvekar över vad som är rätt, så ska vår vision och våra värderingar göra det glasklart hur vi ska agera. Det är därför viktigt att våra värderingar är tydliga och beskrivna med olika beteenden.

Alla relationer trivs och utvecklas när det finns ett gemensamt språk och åtagande till en uppsättning beteenden som överensstämmer med relationens gemensamma värderingar.

En gemensam vision hjälper oss att hålla riktningen i vår relation. Att tydliggöra varför vi är tillsammans och vad vi vill skapa för liv ihop.

Under denna workshop får ni hjälp med att börja skapa en relationsvision och att knyta kärleksfulla värderingar till er vision.

Det här arbetet tydliggjorde för oss båda hur vi vill leva våra liv. Det är så lätt att ramla in i alla vardagsbestyr och glömma bort att vi lever här och nu. Att vi själva är ansvariga för att skapa det liv vi vill leva.
ROGER & ANNETE
KOMMANDE WORKSHOPS


Anmälan

 

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.