Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Självcoachning

SJÄLVCOACHING

PRAKTISK INFO

Datum: 9 maj
Kategori: Par
Längd: 1 dag
Pris: 1500 kr per person
Plats: Stockholm

WORKSHOP BESKRIVNING

Coaching är ett kraftfullt verktyg för att skapa förändring och att ta sig till sitt önskade läge. På denna workshop får ni lära er hur ni själva kan använda coachingen som ett verktyg i er relation. Ni får hjälp med att börja med att definiera nuläget och att tydliggöra det önskade läget.

Ni får under dagen prova på olika coaching verktyg för att se vilket som skulle kunna passa just er. Ni får sedan detta coachingpaket med er så att ni kan använda det för att nå era relationsmål. Med detta kan ni tillsammans arbeta fram en hållbar strategi för att förflytta er från nuläget till er önskade mål.

Under dagen så kommer vi också att använda oss av gruppcoaching där ni får chans att bli inspirerade av andra par.

Det här är en workshop med massor av insikter och samarbete.

Jag har så länge levt med inställningen att det är som det är och att saker och ting inte går att ändra på. Med självcoachingen kan jag ta av mig offerkoftan och tydligt se vilka steg jag kan ta för att nå mina mål.
NILS
KOMMANDE WORKSHOPS


Anmälan

 

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.