fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Fira – Vecka 13

FIRA! FIRA! FIRA!

Grattis, du gjorde det 🙂

Nu är du klar. Vi har bara en träff kvar där vi kommer att summera och plocka upp de önskemål som ni mailat in. (Har du inte mailat så gör gärna det på bea@trainingforlove.com)

Jag lärde mig tidigt på min utveckligsresa att fira mina steg i livet. För mig har det blivit en viktig del att synliggöra min ansträngning och det åtagande jag givit mig själv. Hur du vill fira bestämmer du själv men jag råder dig att göra det tillsammans med andra människor. Vill du bjuda på tårta, en middag, dansa, skall det bubbla av Champagne, vill du grilla på stranden med några vänner, eller fira genom att skriva nått på sociala medier om din insatts?

Vad du än gör så gör det med stolthet!

Jag tänker fira med er nästa gång vi ses! Fira att vi genomfört världens första Master Training Individ – ett mål som jag och Theodor satt upp en gång i tiden. Jag tänker också fira alla framsteg jag sett er göra tillsammans! Alla fina möten och samtal vi har haft!

Ju mer du firar ditt liv, desto mer finns det i livet att fira!