Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Tantra för nyfikna

TANTRA FÖR NYFIKNA

PRAKTISK INFO

Datum: 18 april
Kategori: Par
Längd: 1 dag
Pris: 1500 kr per person
Plats: Stockholm

WORKSHOP BESKRIVNING

Vi lever i en tid där tantra snart finns på var mans läppar. För 20 år sedan var Yogan något västerländskt konstigt som bara få människor utövade. I dag finns det snart en yogalokal i varje kvarter. Det kommer nog att ta ett tag innan tantra blir lika mainstream. Men vi öppnar upp oss mer och mer.

För oss är tantra så mycket mer än bara sexualitet. Precis som att yogan är så mycket mer än bara de kroppspositioner vi ställer oss i på vårt yoga pass. Det är ett sätt att leva i närvaro med oss själva, i våra egna kroppar. Det hjälper oss att komma närmare livet och kärleken.

Det är ett sätt att möta livet, ett sätt att möta sig själv och andra människor. För oss handlar tantra om kärlek. Att dela med oss av oss själva och vår upplevelse av att leva, det blir ett närvarande och ett kärleksfullt möte.

För att kunna nå dit behöver vi komma i kontakt med den plats där kärleken flödar ifrån, för oss är det vad tantra handlar om. Det är vägen tillbaka till den platsen.

På den här workshopen får du ta del av föreläsningar och övningar som är utformade för att ta dig hem dit där kärleken alltid är närvarande. Du får också prova att på ett tryggt sätt möta andra från den platsen. Kommer du tillsammans med din partner gör ni alla övningar med varandra.

Detta är en påklädd workshop.

Allt var så fint hållet och jag kände mig både sedd och trygg. På bara några få timmar kunde jag förnimma en djup känsla av kärlek till mig själv och till livet. Det bär jag med mig ut i vinter mörkret. Tack
MARINA
KOMMANDE WORKSHOPS


Anmälan

 

Jag godkänner bokningsvillkoren Bokningsvillkor.