fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Tantra för par

PRAKTISK INFO

Datum: 18 april
Kategori: Par
Längd: 1 dag
Pris: 1500 kr per person
Plats: Stockholm

WORKSHOP BESKRIVNING

Vi lever i en tid där tantra snart finns på var mans läppar. För 20 år sedan var Yogan något västerländskt konstigt som bara få människor utövade. I dag finns det snart en yogalokal i varje kvarter. Det kommer nog att ta ett tag innan tantran blir lika mainstream. Men vi öppnar upp oss mer och mer. Sexualitet skrämmer oss lika mycket som det lockar oss. Vi blir fnittriga bara på tanken av att sitta i ett rum där man öppet pratar om sex.

För mig är tantra så mycket mer än bara sexualitet. Precis som att yogan är så mycket mer än bara de kroppspositioner vi ställer oss i på vårt yoga pass. Det är ett sätt att leva. Det är mitt sätt att möta livet, mitt sätt att möta mig själv och andra människor. För mig handlar tantra om kärlek där sexualiteten är en vacker del.

Sexualiteten är ett sätt att dela kärlek på. Att dela oss själva och vår upplevelse av att leva, i ett kärleksfullt möte. För att kunna nå dit behöver vi komma i kontakt med den plats där kärleken flödar ifrån, för mig är det vad tantra handlar om. Det är vägen till den platsen.

Jag har haft förmånen att få guida kvinnor och män runt om i hela världen in i denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat att våga flöda igen. En sån här process väcker oss till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader. Den får oss att komma ihåg det vi alltid har vetat. Den platsen är kärlek.

När vi är i kontakt med denna plats skapas kärlek. En kärlek som vi alla innerst inne längtar efter.

Jag har skapat den här dagen för att ge dig och din partner en bild av vad tantra är. Har ni aldrig kommit i kontakt med tantra förut är detta en bra plats att börja på. Har ni praktiserat tantra ett tag så är det här också rätt plats för dig. Vi blir aldrig fullärda. Under denna dag kommer jag att öppna en dörr till en värld som är full av kärlek och mirakel. Jag kommer att ge er de grunder ni behöver för att börja praktisera tantra när ni kommer hem. Ni kommer att göra enkla “ofarliga” kontakt övningar tillsammans med er partner så att ni få en chans att komma i kontakt med det jag pratar om.

Detta är en påklädd workshop.

Vi håller workshopen på vackra Mamita i centrala Stockholm.

Hoppas att du har modet att öppna dörren
Bea

Allt var så fint hållet och jag kände mig både sedd och trygg. På bara några få timmar kunde jag förnimma en djup känsla av kärlek till mig själv och till livet. Det bär jag med mig ut i vinter mörkret. Tack
MARINA
KOMMANDE WORKSHOPS