Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Kvinnoworkshop

PRAKTISK INFO

Datum: 4-5 april
Kategori: Kvinnor
Längd: 2 dagar
Pris: 2300 kr
Plats: Stockholm

WORKSHOP BESKRIVNING

Många kvinnor bär på en längtan efter en djup och härlig relation. En relation som kan bidra till livet med passion, kärlek, gemenskap, andlighet, växande, lekfullhet och kreativitet.

För att leva i en sån relation behöver vi först skapa den relationen med oss själva. Vi behöver komma i kontakt med vår egen kärna med längtan, lusten, glädjen, andligheten, kärleken och kreativiteten. Allt som finns i oss och som kommer genom oss när vi är i djup medveten kontakt. Från den här platsen kan vi skapa mer kärlek i våra liv.

Bea har haft förmånen att under många år få guida kvinnor runt om i hela världen tillbaka till denna plats. Väcka upp det som legat i dvala, beröra djupet av mystiken och få hjärtat att våga sjunga sin sång igen. En sån här process väcker oss till liv på djupet. Får oss att minnas vem vi är bortom alla fasader. Den får oss att känna igen livets alla storheter.

Den här workshopen handlar om att hitta tillbaka till den här platsen i dig. Plasten där kärlek, kreativitet och lust väcks till liv igen. När du är i kontakt är din intuition som starkast och din inre vägledares röst blir tydlig och klar.

Helgen kommer mest att bestå av reflektion, samtal och övningar designade för att du skall komma i kontakt med dig själv och din kropp. Bea är blandar verktyg från tantra, yin-yogan, buddhistisk meditation, dans och andning. Här får du chansen att öppna dörren in till lusten, passionen, kraften, beslutsamheten, lekfullheten och magin.

”Så tacksam att universum ledde mig till denna fantastiska kvinna och kursledare, Bea och denna vackra plats. Jag har njutit varje minut av ”allt”: föreläsningarna, ceremonierna, musik, mat… you name it
MARGARETA
KOMMANDE WORKSHOPS