fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Reflektion – Vecka 8

Två månader har snart gått sedan kursen startade och det är ännu en gång dags att gå ner för landning. Ofta springer vi bara på. Vi är så inställda på nästa steg att vi kanske missar att stanna upp i det steg vi precis tar.

UPPGIFT – REFLEKTION

Sätt dig ner i lugn och ro, ge dig själv det utrymmet. Kanske kryper du upp i soffan med en filt och en kopp te, går ut i skogen och sätter dig på en stubbe, eller i solen vid din husvägg. Välj själv, men gör dig själv viktig.

 

Reflektera över följande frågor, skriv ner dem i din bok.

  • Vilka insikter har kommit till mig de här veckorna?
  • Vad har jag för relation till mina känslor?
  • Vad är det som gör att jag går in i dramatriangeln?
  • Vad tar jag med mig efter dessa 3 veckor i modul 2?
  • Kände jag nått motstånd i det vi gjort dessa veckor, vad kan det i såna fall bero på?
  • Är det nått jag behöver be om hjälp med?
Jag kan bara styra det jag är medveten om, det jag är omedveten om styr mig – medvetenhet gör mig starkare.
ALLA ÖVNINGAR I MODUL 2