fbpx
Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Alla hjärtans dag tips

Kärlek och romantik kan vara alldeles gratis. Ansträngningen och tiden vi lägger ner på att göra något för vår partner känns ofta större än att få en köpt present.

1. Skriv ett kärleksbrev
Jag kan inte tänka mig något mer romantiskt än att få ett handskrivet kärleksbrev av den jag älskar. Det är sjukt kärleksfullt. Ta ett papper och släpp loss din inre Shakespeare. Berätta vad du uppskattar, vad du är tacksam för osv. Har du inget kuvert så kan du rulla ihop pappret och knyta ett band runt.

2. Hjärt-våfflor till frukost
Ställ väckarklockan en timme tidigare än vanligt. Smyg upp och gör en frukost fylld av kärlek. Ta fram våffeljärnet och brassa på en hel hög med våfflor. Om du inte har något våffeljärn så kan du leta rätt på en pepparkaksform med ett hjärta och grädda hjärt-pannkakor. Eller varför inte stekta ägg i formen? Använd din fantasi och gör det till en riktig kärleksfrukost.

3. Leta fram din favoritbild på er tillsammans och skicka i ett sms
Skicka bilden under dagen och skriv varför du tycker så mycket om just den bilden. Kanske kommer det upp några minnen du kan dela och fråga vad din partner har för favoritbild på er. 

4. Tänd alla ljus du hittar hemma och sätt på er favoritmusik
Gå bananas i alla lådor och leta fram alla ljusstakar och ljus du kan hitta. Fyll ett rum med alla ljus. Sätt på er favoritmusik och bjud upp din älskare på en tryckare eller en fartfylld dans om det passar bättre.

5. Läs högt ur en bok
Initiativ är så sexiga. Säkert finns det någon bok i er bokhylla som ni pratat om att läsa. Ta fram den boken. Koka en kopp te och läs högt tillsammans. Efter ni läst kan ni prata om det som stod i boken.

6. Fyll på med oxytocin
Oxytocin kallas för kärlekshormonet och frigörs av närhet och beröring. Det gör att vi kommer närmare varandra, knyter starkare band mellan oss och skapar avslappning, trygghet och mindre stress. Vad sägs om att ge allt det till din partner. Sätt på skön musik och ställ klockan på tex 30 minuter. Bjud in din partner till ett Oxytocinbad av dina kärleksfulla händer.

7. Stäng av din mobil.
Något som många längtar allra mest efter är att bara vara tillsammans utan yttre störningar. Vad ni än gör tillsammans så tillför din fulla närvaro. Stäng av mobilen. Sätt den inte bara på ljudlös utan stäng av den helt. Det händer något med kärleken när vi får släppa det som drar iväg vårt fokus. Och du, låt den vara avstängd hela kvällen ända tills nästa dag.

KOMMANDE WORKSHOPS