Contact

Bea:

bea@trainingforlove.com

070-642 54 10

 

Theodor:

theodor@trainingforlove.com

070-29 59 945

Kingen du är bäst!

När åkte ni på kick-off senast? Nu menar jag inte med jobbet eller med idrottslaget. Utan när åkte du och din partner på par kick-off ihop?

En parkick-off kan se ut på många olika sätt beroende på vem som planerar den. Men syftet är detsamma. Att ta en hel dag eller ett par dagar med fokus på parskapet. På agendan står punkter som berör er relation. Det kan vara att summera året som gått, vad har varit bra, behöver ni förändra något, vad har gett er närig och vad har varit era energitjuvar? Vilka mål hade ni och hur gick det med dem? Vilka mål vill ni sätta för det kommande året och vad behövs för att de skall kunna uppnås? Det kan vara ekonomiska mål, romantiska mål, hälsomål eller vad ni nu vill uppnå i era liv.

På kick-offen kan ni passa på att ta tempen på er relation. Hur mår vi i relationen egentligen? Hur ser arbetsfördelningen ut? Är det något vi saknar eller längtar efter? Kanske passar ni på att planera in årets alla dejtdagar, gör årets budget eller prata om vilka böcker ni vill läsa ihop.

Alla dessa frågor skulle jag rama in i en mysig miljö. Kanske gör du som mina vänner och bokar in ett konferensrum på ett vackert hotell för dagen. Kanske sitter ni på ert favorit café eller hemma vid köksbordet. Vart ni än väljer att vara, se till att avsätta tid. Stäng av mobiler, skaffa barnvakt och se till att andra praktiska saker som mat osv redan är omhändertagna. Allt för att ge er fullt fokus och för att visa för er själva och för er partner att ert parskap är prioriterat och viktigt.

Kick-offen ger er fokus på att ni är ett team. Precis som vilket annat team som helst. Men i ert team skapar ni livet tillsammans. Vad kan bli viktigare än så?

Själv sätter vi upp kvartalsmål i vår relation. För oss blir det mer överskådligt och lättare att greppa. Så efter en årlig kick-off så har vi både månadsmöten och kvartalsavstämningar. Kanske låter det urtrist, osexigt och döden för romantiken men för oss så är det precis tvärt om. När allt det praktiska funkar  i vår relation finns så mycket mer tid och energi över för passion, lek, romantik och äventyr. Allt det vi älskar att göra.

Jag tycker tiden runt Alla hjärtans dag är en perfekt tid för en par kick off. Det blir en tid i kalendern att hänga upp det på. Nått som är återkommande. Så skippa chokladen och rosorna i år och bjud med din partner på årets mest kärleksfulla kick-off.

Beatrice
Nästa kurs

Stockholm, 16 februari 2019

De senast skrivna